Η Josephine βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για πολλά.

Η ίδια συγκινήθηκε ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στον Mad Clip με τον οποίο τους έδενε στενή φιλία και τον άδικο χαμό του. «Με τον Mad Clip δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες κάναμε και παρέα. Το τραγούδι “Φήμη” που κάναμε μαζί είναι μια όμορφη ανάμνηση που έμεινε απο αυτόν.

Ήταν άπιαστος για τους άλλους το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Ήταν καλός άνθρωπος αυτό κρατάω από εκείνον» είπε χαρακτηριστικά.

Αλλάζοντας κλίμα έπαψε, όπως είπε, να μιλά για την προσωπική της ζωή γιατί όποτε το έκανε στο παρελθόν οι σχέσεις της οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

«Δεν μιλάω πια για τα προσωπικά μου. Δεν θέλω να συζητάω για να μην τα γρουσουζεύω. Όποτε έλεγα ότι είμαι με κάποιον, χώριζα» εξήγησε.

Την καριέρα λένε ότι τη μετρά κανείς ανά δέκα χρόνια είπε η Josephine και γι΄αυτό εκείνη θέλει να διαγράψει τη δική της πορεία, η οποία στο βάθος του χρόνου θα της δώσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου. Επιλέγει να μην κυκλοφορεί singles αλλά ολοκληρωμένα άλμπουμ και αυτό είναι κάτι που πήρε από τις παλιές «διδάξασες» που είχε ως ίνδαλμα, όπως τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή.

Όσο για το πότε αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι αποκάλυψε πως αυτό συνέβη μόλις πριν από 3 χρόνια μετά τη βάπτισή της.

«Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» δήλωσε.