Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για το #metoo και τα «καρφιά» για Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε απευθείας τις ερωτήσεις για το θέμα που προέκυψε. «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

«Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς.

Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα» απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ανταπάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές. Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

«Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει» απάντησε ο σχεδιαστής.

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» είπε η Φαίη Σκορδά και διάβασε τις προκλητικές δηλώσεις του. «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα να παρακολουθεί τα όσα έλεγαν η παρουσιάστρια με τον σχεδιαστή μόδας χωρίς να παρεμβαίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: