Η σέξι τραγουδίστρια Τίνα Μελά κατάφερε να αναστατώσει και τα Άνω Λιόσια, καθώς πριν από λίγες ηµέρες γύρισε το νέο της video clip για το τραγούδι «Με καίει ο έρωτάς σου» σε καταυλισµό Ροµά της περιοχής.

Η ξανθιά καλλονή απόλαυσε τα γυρίσµατα και σήµερα µιλάει στο «S» για την εµπειρία της. «Πρώτα από όλα, θέλω να απευθύνω ένα δηµόσιο “ευχαριστώ” σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που συµµετείχαν στο video clip µου και θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο των Ροµά, κ. Λιακόπουλο, που µας άνοιξε το σπίτι του και µας φέρθηκε άψογα», αναφέρει αρχικά η τραγουδίστρια και στη συνέχεια εξηγεί γιατί επιλέχθηκε ο συγκεκριµένος χώρος.

«Επειδή το τραγούδι µιλάει για έρωτα και θεωρώ ότι οι Ροµά είναι παθιασµένοι άνθρωποι και τα ζουν όλα στο κόκκινο, θεώρησα ότι εκεί είναι το σωστό µέρος για να γυριστεί. Οι άνθρωποι µε υποδέχτηκαν πολύ θερµά, το χάρηκαν και βγήκε ένα άψογο αποτέλεσµα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Με βοήθησαν χωρίς να µε ξέρουν. Κουράστηκαν για µένα, γιατί το γύρισµα κράτησε πολλές ώρες και πραγµατικά δεν έχω λόγια για αυτούς τους ανθρώπους».

Η Τίνα, µάλιστα, µας εξιστορεί και πώς ξεκίνησε το τραγούδι, αφού τον πρώτο καιρό τα πράγµατα δεν ήταν εύκολα για εκείνη.
«Ήρθα πριν από 25 χρόνια στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία µαζί µε την οικογένειά µου. Οσο πήγαινα στο Λύκειο, δούλευα παράλληλα. Χρειάστηκε να καθαρίσω και πατώµατα, αλλά για µένα καµία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ο πατέρας µου στην οικοδοµή, η µητέρα µου νταντά σε παιδάκια, προσπαθούσαµε να βγάλουµε τα προς το ζην.

Μετά το Λύκειο ασχολήθηκα µε το modeling, σιγά-σιγά ήρθε η πρόταση για το τραγούδι και έτσι ξεκίνησε το όνειρό µου. Προσπαθώ πολύ και εύχοµαι όλα να πάνε καλά και βήµα-βήµα να πετύχω στον χώρο. Αρχικά ξεκίνησα µε ποπ και σιγά-σιγά, επιτέλους, βρήκα αυτό που µου ταιριάζει, που είναι το λαϊκό τραγούδι, και αυτό το οφείλω στην G Μusic και στον δάσκαλό µου, τον κ. Χρήστο Λυριτζή», καταλήγει.

Το συγκεκριµένο κοµµάτι είναι σε στίχους του Ιωάννη Ραυτόπουλου, µουσική Γιάννη Μαγκαλάκη και ενορχήστρωση Άγγελου Σαρόγλου.