Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως είναι μεγάλη της τιμή και χαρά που έγινε πρέσβειρα. «Η γλώσσα της καρδιάς μας είναι το πιο σημαντικό, είναι μία από τις μεγαλύτερες ευθύνες που έχω στη ζωή μου. Η βία πιστεύω είναι το μεγαλύτερό μας θέμα σήμερα. Εννοείται ότι μου έχουν κάνει bullying, αλλά δεν είμαι παιδί. Είμαι 40 χρονών, μπορώ να το διαχειριστώ», είπε και συμπλήρωσε ότι έχει βρεθεί μπροστά σε περιστατικό βίας σε παιδί και έχει δράσει.

Η ίδια δήλωσε «παιδί» του ΣΚΑΪ και της Acun Media, εννοώντας πως παραμένει στο «The Voice» και δεν θα είναι στο Masced Singer.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μία κόντρα μεταξύ του Νίκου Μουτσινά και του Γιώργου Καπουτζίδη, με τη Βάνια να τρολάρει τον παρουσιαστή στο «Καλό Μεσημεράκι».

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση στην κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών, σχολιάζοντας πως «είναι θέματα που μπορούν να λυθούν, όχι μπροστά στην τηλεόραση».

Ο Αργύρης Αγγέλου αναφέρθηκε στο θέμα που αντιμετωπίζει με τον θυρεοειδή του, το οποίο τον ώθησε να ξεκινήσει γυμναστική.

Η Βίβιαν Κοντομάρη τρέμει και δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν ακούει για βιασμούς ανηλίκων. «Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω», είπε.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον εγγονό του, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού του και να γίνει ηθοποιός.

«Μετά τη γέννηση του γιου μου ανακάλυψα ότι είμαι πολύ δοτική», αποκάλυψε η Λήδα Ματσάγγου. «Στον γάμο δεν κάλεσα ούτε τους γονείς μου, γιατί οι γάμοι με αγχώνουν».

Η Λήδα Ματσάγγου είναι μαζί με τον σύζυγό της 14 χρόνια και εκείνο που της άρεσε από την πρώτη στιγμή ήταν ότι είναι ακομπλεξάριστος.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

«Στην καραντίνα βρήκαμε περισσότερο χρόνο, ξαναγνωριστήκαμε και ξαναερωτευτήκαμε», είπε ο ηθοποιός. «Μου είχε γίνει πρόταση για να πάρω μέρος σε εκπομπή, αλλά δεν είναι το αντικείμενό μου. Θα μπορούσα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων».

Ο ηθοποιός είπε ότι δεν μετάνιωσε που δεν κυνήγησε διεθνή καριέρα. Κάποια στιγμή ήθελα να φύγει από αυτή τη χώρα γιατί τον έχει πικράνει.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δήλωσε πως κάνει ψυχοθεραπεία από τώρα για να γίνει καλή πεθερά και να αγαπήσει τα κορίτσια που θα έρθουν κάποια στιγμή στο σπίτι της.

«Τη μητέρα μου την έχασα βίαια. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσο για να της τα πάρουν. Τα όργανα της μητέρας μου είναι μέσα σε 7 ανθρώπους», δήλωσε.

«Μου πήραν το παιδί που είχα με αναδοχή μετά από 3,5 χρόνια που μέναμε μαζί», αποκάλυψε και ξεκαθάρισε πως δεν έχει επαφή με το παιδί, ωστόσο ξέρει που βρίσκεται. Η υπόθεση αυτή ήταν δύσκολη για την οικογένειά της, ωστόσο σκέφτεται να ξαναμπεί σε διαδικασία υιοθεσίας.

Ο Stan δήλωσε πως για μία περίοδο είχε χάσει τον εαυτό του και δεν μπορούσε να τον μαζέψει.«Θέλω να πιστεύω πως όλα αυτά ήταν ένα μάθημα», είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: