Ταλαντούχα, πανέµορφη και µε πολλά ενδιαφέροντα είναι η Μις Ελλάς 2021, Κατερίνα Πασαλάρη.

Το εντυπωσιακό µοντέλο κατάγεται από την Κρήτη, είναι 23 ετών και έχει τελειώσει σπουδές σε Αισθητική - Επαγγελµατικό Μακιγιάζ. Μάλιστα, αξίζει να σηµειωθεί ότι διδάσκει σε ιδιωτικό ΙΕΚ στο Ηράκλειο.

Μετά τη σπουδαία επιτυχία της στα καλλιστεία, ανοίγει την καρδιά της στο «S» και µιλά για πρώτη φορά για την πατρίδα της και την Κίσσαµο. «Είµαι πολύ ικανοποιηµένη και ευτυχισµένη για τον τίτλο µου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό µου για να φανώ αντάξια του τίτλου µου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια λατρεύει την Κρήτη και συγκεκριµένα την πόλη του πατέρα της, την Κίσσαµο. «Η Κίσσαµος µε έχει στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι εκεί είναι πάρα πολύ φιλόξενοι και πάρα πολύ δοτικοί. Εχει φανταστικές παραλίες, πολύ τουρισµό και καλώ όλους όσοι θέλουν να περάσουν το καλοκαίρι όµορφα να επισκεφθούν την Κίσσαµο», λέει στο «S».


ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ∆ΟΞΑ

Παράλληλα, η εστεµµένη -πλέον 23χρονη αποκαλύπτει πώς προέκυψε το modeling στη ζωή της: «Ξεκίνησα το 2016, όταν αναδείχθηκα Μις Κρήτη στον παγκρήτιο διαγωνισµό. Από τότε ασχολούµαι επαγγελµατικά µε το modeling και την τηλεόραση.

Φέτος αποφάσισα να είµαι υποψήφια στα καλλιστεία, που πλέον ανήκουν στον κ. Πάνο Ζήνα και θα έχουν πάλι την ίδια αίγλη και δόξα, και είµαι υπερήφανη που έχω φτάσει µέχρι εδώ σήµερα».

Η καλλονή από την Κρήτη δεν µπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όταν η συζήτηση φτάνει στην πιο δύσκολη στιγµή της ζωής της. Ηταν πριν από λίγα χρόνια, όταν «έφυγε» ξαφνικά ο αγαπηµένος της θείος, που την είχε σαν κόρη του. «Η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής µου ήταν το 2017, όταν έχασα τον θείο µου, αδελφό του πατέρα µου, τον ∆ηµήτρη Πασαλάρη. Ήταν 62 χρόνων και πνίγηκε στη λίµνη στην Πλάκα.

Ήταν αναπάντεχο. Τον περίµενα να έρθει στη γιορτή µου. Εκείνος είχε πάει για ψάρεµα και κάτι έγινε και χτύπησε στα βράχια. Μάλλον γλίστρησε και συνέβη το µοιραίο. Από εκείνη την ηµέρα που έφυγε ο αγαπηµένος µου θείος, που ήταν και σαν πατέρας µου, δεν έχω γιορτάσει την ονοµαστική µου εορτή. Ο θείος µου δεν είχε οικογένεια και εµένα και τα αδέλφια µου µας είχε σαν παιδιά του.

Πιστεύω ότι ήταν και είναι από εκεί ψηλά ο µεγαλύτερος θαυµαστής µου», αποκαλύπτει στο «S», εµφανώς συγκινηµένη.