Σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στη The Sun, η πριγκίπισσα του Μονακό, Σαρλίν αντλεί υποστήριξη από τον Βλαντιμίρ Ντορόνιν σχετικά με την υγεία της αλλά και την κατηφορική πορεία που έχει πάρει ο γάμος της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η πριγκίπισσα εισήχθη σε κλινική την περασμένη εβδομάδα για άγνωστα ιατρικά προβλήματα και απώλεια βάρους, μόλις 11 ημέρες μετά την εξάμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική.

Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως έφυγε για τη γενέτειρά της όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά μετά τη ρήξη με τον σύζυγό της, εν μέσω ισχυρισμών για απιστία.

Κι ενώ εκείνος επιμένει πως τα προβλήματά της δεν συνδέονται με τη σχέση τους, η πριγκίπισσα έχει την υποστήριξη του 59χρονου Ρώσου δισεκατομμυριούχου, ο οποίος ήταν παρών στον γάμο της το 2011, με την τότε σύντροφό του Ναόμι Κάμπελ.

Η πηγή είπε: «Η όλη ιστορία είναι πολύ περίπλοκη και μπερδεμένη, αλλά η Σαρλίν και ο Βλαντ έχουν έρθει σε επαφή και έχουν περάσει χρόνο μαζί. Φαίνεται σαν να βρήκε κάποια βοήθεια από αυτόν εν μέσω προβλημάτων με τον γάμο της. Γνωρίζονται εδώ και καιρό και ο Βλαντ ήταν στο γάμο της όταν ακόμη ήταν ζευγάρι με την Ναόμι».