Υποκρισία καταλογίζει εμμέσως πλην σαφώς στον Άρη Σερβετάλη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Χωρίς να τον κατονομάζει, ο κ.Καφετζόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook, σε κόκκινο πλαίσιο με ρινόκερους, σημειώνει ότι «η υποκριτική και υποκρισία δεν αλληλοαποκλείονται», παίρνοντας θέση στο ζήτημα που προέκυψε μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση «Ρινόκερος», στο θέατρο Κιβωτός, και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε με δεδομένο ότι η δική του απόφαση παρασύρει στην ανεργία τους συναδέλφους του και όλους του άλλους εργαζόμενους στην παράσταση.

 Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μπαίνει στο χορό των αντιδράσεων που είναι πολλές και στο μεγαλύτερο βαθμό επικριτικές για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη.

Όπως είναι λογικό, μετά την αποχώρησή του, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής, καθώς όπως τόνισε σε ανάρτησή της και η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου, θα μείνουν όλοι άνεργοι.

 Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και μη, καταδικάζουν την απόφασή του, χαρακτηρίζοντάς την έμμεσα «εγωιστική», αφού κατά κάποιον τρόπο δείχνει να μην υπολογίζει τους συναδέλφους του, οι οποίοι έχουν ήδη περάσει τον Γολγοθά, που έφερε η πανδημία.