Σχεδιο_χωρις_τιτλο__1_
Lifestyle

Ρούλα Ρέβη: Πώς απαντά στη συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Η ανάρτηση που έκανε η γνωστή φωτογράφος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ρούλα Ρέβη έδωσαν οριστικό τέλος στην παρεξήγηση. Μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο παρουσιαστής από τη φωτογράφο, ήρθε η απάντησή της μέσα από τα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ρούλα Ρέβη, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ενοχλημένη, όταν ο σύζυγός της, Αποστόλης Τότσικας, είχε βρεθεί στην εκπομπή και ρωτήθηκε για την διαφορά ηλικίας με την ίδια.

«Θέλω να πω ότι αν έχω κάνει κάτι τέτοιο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Αν είναι έτσι ακριβώς, θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το ρώτησα ή αν δεν το υπονόησα σωστά. Αν έχω κάνει λάθος, κακώς δεν το έχω λύσει τόσα χρόνια. Το ανέφερε πρόσφατα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί πάνω στην ροή της κουβέντας… Δεν έχω πρόβλημα με τις ηλικίες των ζευγαριών και ποιος θα ερωτευτεί ποιον. Μπορεί να μου ξέφυγε κάτι από τις τόσες συζητήσεις και θέλω να ζητήσω χίλια συγγνώμη, αν την στενοχώρησα. Προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και μπορεί να μην τα καταφέρνω καμιά φορά επάνω στην ροή της κουβέντας» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη δέχτηκε τη συγγνώμη και του ευχήθηκε περαστικά, καθώς νοσεί από Covid-19.