Ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου ήταν ο Χρήστος Λούλης.

Αρχικά η Μαρία Ηλιάκη μίλησε… για τον φόβο που είχε με τον καλεσμένο καθώς τον θεωρεί πολύ σοβαρό.

«Στα τριάντα μου κατάλαβα ότι θέλω να γίνω μπαμπάς»

«Η Έμιλυ είναι ο τύπος που θέλω να είμαι μαζί. Μην ακούς αυτά που λέω στις συνεντεύξεις, δεν είναι όλα αλήθεια. Τώρα η Έμιλυ και οι φίλοι μου τρώνε τα νύχια τους μήπως πω καμιά βλακεία», είπε με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν είμαι τελείως αντισυμβατικός. Μου αρέσει η ευτυχία της ρουτίνας, θέλεις να έχεις μια σταθερά στην ζωή. Στα τριάντα μου κατάλαβα ότι θέλω να γίνω μπαμπάς».

«Για όλο τον κόσμο υπάρχουν πειρασμοί. Με την Έμιλυ είμαστε μαζί πολλά χρόνια, δεν υπάρχει συνταγή κάπως γίνεται».

«Εργασιακά δεν έχω υπομονή, έχουν περάσει 25 χρόνια και οι αντοχές μου είναι άλλες. Δεν θα σηκωθώ να φύγω όμως».

«Έχω αδυναμία στα παιδιά μου με τελείως διαφορετικό τρόπο το καθένα. Έχουν έρθει να με δουν στο θέατρο και μου έχουν πει ‘είσαι χάλια’. Βαριούνται πάρα πολύ».

«Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη»

«Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη για πολλούς λόγους. Τον Αιμιλιάνο Σταματάκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά του εύχομαι κάθε επιτυχία».

«Με προβληματίζει η στάση του Σερβετάλη. Γιατί δεν εμβολιάζεται σε μια περίοδο που οι ηθοποιοί έχουν φοβερό πρόβλημα διαβίωσης. Σε παλιότερη συνέντευξη του είχε πει ότι δεν θα κάνει εμβόλιο. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι πως δεν θα ήθελα να υπάρχει τόση αμφισβήτηση για το εμβόλιο. Θα ήθελα να είχε τελειώσει αυτό το πράγμα», είπε κλείνοντας ο Χρήστος Λούλης.