Ο Λάκης Γαβαλάς είναι από τους ανθρώπους που δεν φοβούνται να ρισκάρουν, αλλά ούτε και να δοκιµάσουν νέα πράγµατα. Έτσι, αποφάσισε να ασχοληθεί µε το θέατρο, όχι όµως ως επιχειρηµατίας, αλλά ως ηθοποιός.

Συγκεκριµένα, θα δοκιµάσει τις δυνάµεις του σε έναν µονόλογο.

Σήµερα µιλάει στο «S» γι’ αυτό το διαφορετικό βήµα στη ζωή του. «Θα κάνω έναν µονόλογο, ο οποίος θα έχει κάποια σηµαντικά στοιχεία από το βιβλίο µου, αλλά και το lifestyle, που δεν λέγεται εξέλιξη, αλλά οπισθοδρόµηση.

Αυτή την περίοδο κάνουµε πρόβες και τις επόµενες ηµέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος», αναφέρει αρχικά και ξεκαθαρίζει: «∆εν είµαι ηθοποιός, αλλά είµαι ένας opinion leader, ο οποίος στην προκειµένη περίπτωση κάνει µια τοµή και διαχωρίζει τον κατιµά από το φιλέτο.

Η σχέση µου µε το κοινό φαίνεται από το ότι κάθε φορά θέλουν να ακούσουν αυτό που λέω και αισθάνοµαι. Βεβαίως, σκέφτοµαι στο τέλος της παράστασης να φοράω ωτασπίδες, για να αποφύγω το πολύ χειροκρότηµα ή το κράξιµο», δηλώνει µε χιούµορ ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο ίδιος µιλάει και για την επιστροφή του στην τηλεόραση: «Υπέγραψα µε παραγωγό για µια εκποµπή στο Open, που θα είναι πολύ ιδιαίτερη. Θα έχει fashion, µαγειρική και πώς οι άνθρωποι θα θέλανε να είχαν υπάρξει. Θα είµαι µία φορά την εβδοµάδα σε prime time και θα βγούµε στα µέσα Ιανουαρίου».