Ημερολόγια καταστρώματος
Ημερολόγια καταστρώματος Αντώνης Πρέκας
patoyli
Lifestyle

Ξεσπά η Μαρίνα Πατούλη: Να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για δικές τους υποθέσεις

«Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία»

Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US, ωστόσο θα επιστρέψει την ερχόμενη Κυριακή για μια ειδική εμφάνιση. Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στο «Πρωινό», η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Παρακολουθώ μια παραφιλολογία που πραγματικά μου δημιουργεί ερωτηματικά. Η αλήθεια είναι η εξής για να το πούμε για τελευταία φορά γιατί θεωρώ ότι το θέμα δεν έχει ουσία. Εγώ την Κυριακή βγήκα στη σκηνή, ευχαρίστησα τον Νίκο Κοκλώνη και είπα ότι αποχωρώ για τους λόγους που εξέφρασα στη δήλωσή μου. Από εκεί και πέρα δεσμεύτηκα στον αέρα, στον Νίκο Κοκλώνη, ότι θα πω ένα τελευταίο τραγούδι με τον Στέλιο Διονυσίου. Έτσι αποχαιρετώ το J2US. Αυτό είναι όλο» τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.

«Να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για δικές τους υποθέσεις»

Σχετικά με όσα είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την αποχώρησή της από το  J2US η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία συμπαίκτρια κι από εκεί και πέρα δεν ξέρω πώς βγήκε και μίλησε. Μίλησε εκ μέρους μου; Εκ μέρους της παραγωγής; Ως τι μίλησε; Το διαψεύδω και καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούν το όνομά μου για να κάνουν δικές του υποθέσεις. Αυτό το διάστημα ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ένα παιχνίδι είναι ρε παιδιά, το οποίο έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση και δεν βλέπω και τον λόγο».