Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη, τον οποίο απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο στο J2US μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα.

Ο 20χρονος αποκάλυψε πρόσφατα την ταυτότητα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο youtube στο κανάλι της Εβελίνα Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα από ό,τι φαίνεται» είπε ο ίδιος ο Νίκος Μπάρκουλης.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ αγαπημένο, αφού κάθε φορά που μιλάει για εκείνη, ο Νίκος Μπάρκουλης έχει να πει τα καλύτερα.

Όσο για εκείνη, αν κρίνουμε από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, πράγματι είναι μία πολλά υποσχόμενη και ταλαντούχα κοπέλα, με όνειρα για το μέλλον και φυσικά με πρόθεση να κατακτήσει την κορυφή στον χώρο του τραγουδιού.



Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Natasha Kay εκτός από τραγουδίστρια, αλλά είναι επίσης μία πολύ δραστήρια YouTuber και TikToker.

Είναι 22 ετών και μέχρι τις αρχές του 2018 είχε ήδη κυκλοφορήσει 4 diss tracks στο YouTube και είχε καταλήξει να είναι υποψήφια στην κατηγορία Teen Icon των βραβείων Mad. Το κανάλι της στο YouTube μετρά 177 χιλιάδες συνδρομητές, ενώ στο Instagram την ακολουθούν 151 χιλιάδες άτομα.