Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», ήταν σήμερα η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ανήκει πλέον στο δυναμικό του μεγάλου καναλιού. Η παρουσιάστρια μίλησε για την μεγάλη επιστροφή της στο MEGA και το νέο τηλεπαιχνίδι «THE CHASE».

«Έχω κάτσει έξι μήνες μπήκα μέσα σε αυτό το θεϊκό πλατό, ήξερα ότι θα σε συναντήσω. Σε έχω για γούρι. Είναι και 1η του μήνα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και είμαι στο MEGA», δήλωσε για την τηλεοπτική της μεταγραφή.

«Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα και όταν πήρα την απόφαση. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα πάμε να το κάνουμε ωραία», ανέφερε για την απόφαση της να έρθει στο μεγάλο κανάλι.

«Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου», καθώς συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου J2US που προβλήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA και μετά ξεκίνησε ένας δεύτερος κύκλος στην καριέρα της, αφού έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

«Όταν είχε έρθει η πρόταση για το Junior Masterchef παρακάλεσα τον τότε διευθυντή προγράμματος τον κ. Μπούτο να με αφήσει να είμαι και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν άντεχα να φύγω», τόνισε για την αγάπη που έχει στο πρώτο της κανάλι μέσα από το οποίο ξεκίνησε.

«Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το  «THE CHASE» είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα», σημείωσε για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει.

Η ίδια δεν έδωσε κάποια απάντηση για το αν θα είναι η παρουσιάστρια του «X – FACTOR» τονίζοντας πως δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση.

«Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση με το κανάλι», σημείωσε.

Η ίδια αποκάλυψε πως μετά από τόσα χρόνια επιστρέφει στο ίδιο στούντιο με το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στο παρελθόν το Junior Masterchef.

Η κ. Μαρία Μπεκατώρου  ανέφερε λεπτομέρειες για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει και το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές του νέου έτους.

«Άρχισα να πατάω πιο καλά στα πόδια μου. Άνοιξα τα αυτιά μου. Τα μάτια μου και άρχισα να ακούω. Υπάρχει κόσμος που με θέλει στην ομάδα του», ανέφερε για την αλλαγή της τηλεοπτικής της στέγης και στην ψυχολογία της.

«Είμαι σταθερή, για να φύγω από κάπου πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε πως πάντα συμβουλεύεται το σύζυγο της πριν πάρει κάποια απόφαση.

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδια και σόου», τόνισε.