Εκτός «Φάρμας» είναι από το απόγευμα της Τρίτης η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια είναι συντετριμμένη από το θάνατο του πατέρα της με τον οποίο οι σχέσεις τους είχαν περάσει πολλές διακυμάνσεις και για πολλά χρόνια δεν μιλούσαν. Ο Βασίλης Ηλιάδης, γιος της Καίτης Γκρέυ, ήταν πολύ εξασθενημένος τις τελευταίες μέρες. Είχε πάρει εξιτήριο από το «Τζάνειο» μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό όμως τελικά επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Μάλιστα πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας μιλούν για λοίμωξη που ακολούθησε τον κορωνοϊό λόγω της εξασθένησης του οργανισμού του.


Η Αγγελική Ηλιάδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «On Time», ενημερώθηκε από την προηγούμενη Κυριακή τηλεφωνικά πως ο πατέρας της έδινε μάχη για τη ζωή του και ήταν πολύ δύσκολο αυτή να κερδηθεί. Ξέσπασε σε γοερούς λυγμούς καθώς αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει. Οπότε, όταν λίγες μέρες αργότερα ενημερώθηκε για το θάνατό του, ήταν πιο ψύχραιμη και συνειδητοποιημένη.

Συμπαραστάτης της όλες τις τελευταίες ημέρες ήταν ένας συμπαίκτης της, με τον οποίο σχεδόν από την αρχή στη «Φάρμα» είχαν έρθει αρκετά κοντά. Μάλιστα πληροφορίες της «On Time» μιλούν για την έναρξη ενός τρυφερού ειδυλλίου το οποίο και θα παρακολουθήσουμε από τα πρώτα επεισόδια του αγροτικού ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ο φύλακας άγγελος της Αγγελικής Ηλιάδη δεν ήταν άλλος από το συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη, γυμναστή και μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, τα τελευταία 24ωρα υπήρξε η σκέψη η Αγγελική Ηλιάδη να επιστρέψει στη «Φάρμα» αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο, καθώς λόγω Covid θα πρέπει να μπει σε δεκαήμερη καραντίνα προκειμένου να γυρίσει στις εγκαταστάσεις του αγροτικού ριάλιτι στον Ωρωπό. Όμως τα γυρίσματα τρέχουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς καθώς αυτή τη στιγμή σε τηλεοπτικό χρόνο βρίσκονται στην πέμπτη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον πατέρα του ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, ενώ αποκάλυψε και την αιτία θανάτου του.

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει», γράφει ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης στο Facebook. «Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σίγουρα η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό», γράφει ο γυμναστής.

Στην ίδια ανάρτηση ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει και την αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη Ηλιάδη, απαντώντας σε διάφορα δημοσιεύματα. «Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κοροναϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του» τονίζει και καταλήγει «Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…», καταλήγει ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.