Καλλιτέχνες και επώνυµοι σχεδιαστές έδωσαν το «παρών» στο MadWalk 2021 by Serkova Crystal Pure - The Fashion Music Project, το οποίο φέτος παρουσίασε η λαµπερή ∆ούκισσα Νοµικού. Την παράσταση στην ξεχωριστή βραδιά «έκλεψαν» τα εντυπωσιακά catwalks και οι µοναδικές ερµηνείες από δηµοφιλείς Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες. Παράλληλα, τα βλέµµατα µαγνήτισαν και οι πρωτότυπες δηµιουργίες από κορυφαίους Eλληνες σχεδιαστές και fashion brands. Επιπλέον, αξίζει να σηµειωθεί ότι το event ήταν αφιερωµένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του σωµατείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙ∆ΑΣ», ενώ η τηλεοπτική προβολή του µοναδικού show θα γίνει αποκλειστικά από το Mega την Πέµπτη 16 ∆εκεµβρίου.

Ηχηρό µήνυµα αισιοδοξίας

Η οικοδέσποινα ∆ούκισσα Νοµικού χάρισε ξεχωριστές στιγµές λάµψης ως παρουσιάστρια του θεσµού που συνδυάζει µε κύρος, εδώ και χρόνια, τη µουσική µε τη µόδα. Το φετινό MadWalk, πάντως, ήταν για ακόµα έναν λόγο µοναδικό, καθώς έστειλε ηχηρό µήνυµα αισιοδοξίας, εν µέσω πανδηµίας, µιας και πραγµατοποιήθηκε ξανά παρουσία κόσµου.

7_2

Στο opening act η Ελένη Φουρέιρα µε την Ελληνοαµερικανίδα Evangelia ερµήνευσαν το «Φωτιά» και άνοιξαν ιδανικά την εκδήλωση. Στη συνέχεια, η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγούδησε το «Call me» στο catwalk της Lena Katsanidou και αργότερα η Ηβη Αδάµου µαζί µε την Jessica Onyinyechi Anosike και την Demelza Okoji ερµήνευσαν το «∆υνατά, δυνατά», διασκευασµένο µε την αφρικανική εκδοχή του «Yeke, yeke», παρουσιάζοντας τις δηµιουργίες της FILA.

8_2

Οι δηµιουργίες του Apostolos Mitropoulos παρουσιάστηκαν µε το «You spin me round» και το act της Κόνι Μεταξά µε την Dust & Cream. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Αναστάσιος Ράµµος, ο οποίος τραγούδησε το «Για δυο µόνο µάτια» συνοδεύοντας το catwalk του brand Jack & Jones - JJXX.

9_2

Ακολούθως, η Demy ερµήνευσε το «Honeymoon / Αν θυµηθείς το όνειρό µου» ενώ παρουσιάζονταν οι δηµιουργίες του Vassilis Zoulias. Με το remix της Xenia Ghali για το τραγούδι «Rapture», που ερµήνευσε η Joanne, το κοινό του MadWalk 2021 γνώρισε τον θεσµό Designer’s lab, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νέους σχεδιαστές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, η Stefania, ερµηνεύοντας το «Words» και µε τη συνοδεία της Swatch, παρουσίασε το catwalk του Sotiris Georgiou.

∆υνατά ονόματα

Οι δηµιουργίες της 5226 series της Celia Kritharioti παρουσιάστηκαν ενώ στο stage συνέπραξαν ο Lil Kony µε τη Natasha Kay για το τραγούδι «Sexy». Ακολούθησε η L'Oréal Professionnel Paris µε ένα special act, µε τον Σάκη Ρουβά να ερµηνεύει το «Στα καλύτερά µου». Τον συνόδευσαν 10 ξεχωριστές διάσηµες προσωπικότητες. Στη συνέχεια, η Josephine συνόδευσε, ερµηνεύοντας το «Survivor», το catwalk µε τις δηµιουργίες του Vrettos Vrettakos.

5_2

Οσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ερµήνευσε το «Τελικά» στο GreenWalk by ∆ΕΗ, όπου οκτώ γνωστοί σχεδιαστές δηµιούργησαν ρούχα φιλικά προς το περιβάλλον, επαναχρησιµοποιώντας µε έµπνευση ανακυκλώσιµα υλικά. Σηµειώνεται ότι στη φετινή εκδήλωση ο Γιώργος Κακοσαίος συνόδευσε το catwalk της Pink Woman µε το τραγούδι «Καρδούλα µου», ενώ η Ελενα Παπαρίζου τραγούδησε το «Lightning» σε ένα special act µε δηµιουργίες του Dimitris Petrou. Στα αξιοσηµείωτα της βραδιάς, η Ελενα Τσαγκρινού µαζί µε την Ιωάννα Τούνη τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο», παρουσιάζοντας τις δηµιουργίες του brand Bubblegun.

4_2

Επιπλέον, η Τάνια Μπρεάζου µε το «Beggin’» έδωσε τον ρυθµό στο catwalk της Celia Kritharioti. Στη συνέχεια σε ένα golden act ο Ηλίας Μπόγδανος ερµήνευσε το «Rock ’n’ Roll Queen», µε τη ∆ούκισσα Νοµικού σε µια επιβλητική εµφάνιση-έκπληξη να παρουσιάζει τη νέα συλλογή κοσµηµάτων της Doukissa Nomikou, που την ονοµάζει Stronger Together Collection και την αφιερώνει στη µητέρα της.

Το closing act ανέλαβε η Τάµτα, η οποία µε µια fashion statement εµφάνιση ερµήνευσε τα «NERO» και «Face» σε µια παραγωγή του Die Arkitekt.

3_2