Ένα ιδιαίτερο και συνάµα σηµαντικό βήµα στην καριέρα της πραγµατοποιεί η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, καθώς θα ερµηνεύσει ένα ανέκδοτο τραγούδι του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή.

Το κοµµάτι θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music σε στίχους της καταξιωµένης Όλγας Βλαχοπούλου. Φέρει τον τίτλο «Πάρε µε στην αγκαλιά σου» και πρόκειται για µια λαϊκή, ερωτική µπαλάντα.

Η Μαρία Καρλάκη µίλησε στο «Secret» των Παραπολιτικών γι’ αυτό το πολύ σηµαντικό σηµείο της καριέρας της: «Είµαι πολύ συγκινηµένη, γιατί δεν περίµενα ότι θα έρθει αυτή η στιγµή. Ποτέ δεν περίµενα ότι θα πω ένα τραγούδι του τεράστιου Αντώνη Βαρδή. Νιώθω ένα τεράστιο δέος όταν ακούω το κοµµάτι και ακόµα δεν µπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει µέσα η φωνή που όλος ο κόσµος λάτρεψε και δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Βαρδή. Από εκεί ψηλά που είναι θέλω να του πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”».

Η Μαρία µάλιστα µας µιλάει και για τη συνεργασία της µε τον Γιάννη Βαρδή: «Χωρίς την αµέριστη στήριξη και εµπιστοσύνη του αγαπηµένου Γιάννη Βαρδή, δεν θα είχε γίνει πραγµατικότητα αυτό το όνειρο.

Ο Γιάννης, εκτός από ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι ένας καταξιωµένος καλλιτέχνης και πάντα στηρίζει τους συναδέλφους. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που µε εµπιστεύτηκε».

Το τραγούδι είναι άκρως συγκινητικό, αφού «ανοίγει» και «κλείνει» µε τη φωνή του ίδιου του δηµιουργού, ενώ την ενορχήστρωση υπογράφει ο Χρήστος Σαντικάι, ο οποίος έχει κρατήσει και τις κιθάρες του Αντώνη Βαρδή.

Στο music video, το οποίο έχει οπτικοποιηθεί υπό το σκηνοθετικό βλέµµα του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, συµµετέχει ο δηµοφιλής στα social media ηθοποιός Νίκος Αναγνωστόπουλος, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρµες από τη Heaven Music.