Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ήταν ιδιαότερα δημοφιλής από τη συμμετοχή της στην εκπομπή «3-2-1 ΑΝΤ1». Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και η ίδια χάθηκε από το προσκήνιο αν και μια εποχή επιχείρησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα αγνώριστη σε σχέση με το λουκ που είχε.

Παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τον χώρο της σοουμπίζ, για τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχθεί.



Αρχικά, μίλησε για την σχέση της με την μητέρα της από την περίοδο που πέθανε ο πατέρας της και μετά και εξήγησε πως ήταν πολύ τοξική.

«Όσα χρήματα είχα βγάλει τότε, δεν τα κράτησα εγώ, τα κρατούσε η μητέρα μου. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα να παντρευτώ και τη ρώτησα: "Μαμά, τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;", μου λέει: "Αγάπη μου, τα έφαγες". Δεν έχουμε επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έχει φύγει πια από την ζωή.

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δε θέλω να πω το όνομά του. Πηγαίναμε σπίτι και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα. Είχε κλειδί από πίσω, άνοιξα και έφυγα. Γι' αυτό εγκατέλειψα το τραγούδι», περιέγραψε.