Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στο Modus Vivendi, τον πολυχώρο που διατηρεί στα βόρεια προάστια.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει παραπάνω από 12 μήνες στη ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκφοβισμό στο σύνολό του, γιατί είναι θέμα παιδείας. Δεν έχει να κάνει με ένα άτομο έχει να κάνει με μια κοινωνία.

Ήμουν 19 χρονών όταν βίωσα το πρώτο περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού και είχα σοκαριστεί. Η πρώτη μου επαφή με τον εργασιακό εκφοβισμό ήταν λεκτική. Μου είχαν πει “και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε”» είπε.

Μίλησε και για τη σχέση του με την τηλεόραση.

«Ολοκληρώθηκε διά παντός η παρουσία μου στην πρωινή ζώνη. Θα μπορούσα πλέον να κάνω ένα παιχνίδι ή ένα late night show, θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα από το απόγευμα και μετά.

Δε θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης. Ήθελα να πάω στο πρώτο Survivor, υπό τον όρο να μιλάω κάθε τρεις ημέρες με την κόρη μου, και μου είπαν όχι. Έχω φοβερή αδυναμία στα παιδιά μου, δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό στη ζωή μου. Αυτά που είναι σημαντικά στη ζωή μας είναι οι σχέσεις, πόσο μάλλον όταν έχεις παιδιά που είναι η υπέρτατη μορφή αγάπης».

«Η περιπέτεια της υγείας μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Κατάλαβα ότι δεν έχω απεριόριστο χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω», αποκάλυψε.

Για τον χωρισμό του και τα “τέρατα” που γράφτηκαν όπως του είπε ο Αλέξης Μίχας είπε: «Πιστεύω ότι θα ήταν πιο ανθρώπινο και πολύ πιο κανονικό να υπάρχει αυτή η αναμετάδοση της πληροφορίας ότι δύο ενήλικες άνθρωποι συμφώνησαν και τα βρήκαν για το καλό των παιδιών του και συνεχίζουμε τις ζωές μας.

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου είπε: «Είμαι άνθρωπος που δεν λέει ποτέ “ποτέ”. Είμαι άνθρωπος που αγαπάει τις σχέσεις, δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου. Προς το παρόν προτεραιότητα πάντα θα έχουν τα παιδιά μου».

Σχολιάζοντας, τέλος, την αποχώρηση Σερβετάλη από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε, ο ο Κρατερός Κατσούληςείπε ότι «Θα απαντήσω με κάτι που είχε γράψει ο Καρλ Γιουνγκ: Είναι πολύ πιο δύσκολο να σκέφτεσαι, από το να κρίνεις. Για αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν. Με θυμώνει οποιαδήποτε μορφή κατηγοριοποίησης των ανθρώπων. Δε ζούμε την εποχή της σκέψης, ζούμε την εποχή της άποψης».