Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης η Βέρα Μακρομαρίδου. Η ηθοποιός που φέτος παίζει στον Σασμό, υποδυόμενη την Άσπα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα επαγγέλματα που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Ξεκίνησα σαν κλόουν σε παιδικά πάρτι. Έχω κάνει και πάρτι στο παιδί της Μουτίδου, όταν ήταν μικρό. Πολύ ωραία ήταν, ακόμα το κάνω, 13 χρόνια. Άμα προλάβω σε κανένα παλιό παιδάκι το κάνω και τώρα. Κάνω πρόγραμμα με τα παιχνίδια. Ξεκινάμε από μαγικά, αθλοπαιδιές, μουσικοκινητικά, μπαλονοκατασκευές… Να σας δώσω τηλέφωνο», είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Βέρα Μακρομαρίδου - Δείτε με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η «Άσπα» του  «Σασμού»

«Πολύ παλιά έχω δουλέψει σε φαστ φουντ, καφέ και τέτοια και έξι χρόνια ήμουν πωλήτρια σε ρούχα, στη θεία μου», πρόσθεσε η  ηθοποιός.

«Με τις οντισιόν που έκανα για ρόλους στην τηλεόραση ήμουν ανασφαλής με τον εαυτό μου γιατί πίστευα πως πάντα θα ζητάνε κάτι που δεν έχω. Το τραγούδι πχ δεν το έχω, επίσης πίστευα πως φταίει το ότι δεν είμαι 52 κιλά. Θεωρούσα ότι έφταιγε η εμφάνισή μου», ανέφερε αρχικά η Βέρα Μακρομαρίδου.

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα τα κορίτσια που παίζουν στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει όλο αυτό γιατί έχει έρθει το Netflix, έχουμε ανοίξει τα μάτια μας και τα αυτιά μας, αλλά δείτε λίγο τις σειρές του 90», δήλωσε η ηθοποιός από τη σειρά Σασμό, καλεσμένη στο Στούντιο 4.