Δυναµική, ταλαντούχα και ταυτόχρονα γλυκιά. Έτσι είναι η Σοφία Δανέζη, την γνωρίσαµε καλύτερα µέσα από το «Big Brother». Η όµορφη τραγουδίστρια µε την αισθαντική φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία έκανε πρεµιέρα στο «Vegas Live Stage», στη θέση της Αγγελικής Ηλιάδη, µέχρι εκείνη να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη «Φάρµα» και να µπορεί να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο.

Το σχήµα αποτελείται από µια δυνατή παρέα, µε τον Γιώργο Βελισσάρη, τη Χαρά Βέρρα και τον Πέτρο Ίµβριο. Ωστόσο, για να καταφέρει η Σοφία Δανέζη να εµφανίζεται στην πίστα, έπρεπε να αλλάξει το πρόγραµµά της, καθώς κάνει εδώ και αρκετό καιρό live σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Όπως είπε η ίδια στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 και την εκποµπή «Άρωμα ζωής», «είµαι ευγνώµων που δουλεύω συνέχεια. Στο εξωτερικό ειδικά σε τιµούν πολύ, καθώς ανυποµονούν να δουν Ελληνες καλλιτέχνες». Όσο για την αντικατάσταση της Αγγελικής Ηλιάδη, η ίδια ξεκαθαρίζειπως δεν την ενοχλεί καθόλου που είναι προσωρινή στο νυχτερινό κέντρο, καθώς πάνω από όλα αγαπά τη δουλειά της. «Μέχρι και τις γιορτές είχα live και κάποια τα µετέφερα, όπως και τις συναυλίες µου, πιο µετά. Όταν µε πήρε η επιχείρηση και µου έκανε πρόταση, µεταφέραµε κάποιες ηµεροµηνίες και έτσι είπα “ΟΚ”.

∆εν έχω συνεργαστεί µαζί τους και το θέλω πολύ. Η Αγγελική ήταν στο σχήµα, ενώ εγώ θα είµαι για όσο ισχύει - µπορεί να µην έρθει ποτέ, µπορεί να φύγω σε δύο εβδοµάδες. Καλή θέληση να υπάρχει, όπως και στην επιχείρηση µε καλή θέληση µε πήραν. Εγώ βάζω όλη µου την αγάπη σε αυτό που κάνω και πιστεύω πως θα συνεισφέρω όσο µπορώ καλύτερα», τονίζει.

Μετά το τέλος του «Big Brother», η τραγουδίστρια ήταν περιζήτητη, όµως δεν είπε «όχι» σε οτιδήποτε αφορούσε την τηλεόραση. «∆έχτηκα πολλές προτάσεις και για πάνελ και για πολλά, αλλά δεν είναι το στοιχείο µου. Ήταν δελεαστικές, αλλά δεν κάνω τέτοια πράγµατα. Εµένα η δουλειά µου είναι να τραγουδάω. Στο Just the 2 of us, ναι, θα πήγαινα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν ευδοκίµησαν», δηλώνει. Μέσα στο παιχνίδι ήρθε κοντά µε τον Δηµήτρη Κεχαγιά, έγιναν φίλοι, όµως τώρα έχουν αποµακρυνθεί. «Δεν έχουµε µαλώσει, απλώς δεν µιλάµε. Κάποια πράγµατα σταµατάνε!», ξεκαθαρίζει. Όσο για το αν είναι µόνη της, αποκαλύπτει πως «εγώ πολλά χρόνια είµαι µόνη, δεν έχω βρει το άλλο µου µισό. Δεν κάνω “παρέες” εγώ, κάνω σχέσεις.

Αν δεν κάνω σχέση, είµαι µόνη. Μπορεί να µη µε φλερτάρουν πολύ, καθώς είµαι και λίγο απόµακρη. Όταν όµως ερωτευτώ, είµαι η γυναίκα που φέρνει παντόφλες στον άντρα!», καταλήγει.