Στις 27 Δεκεμβρίου λέγεται πως θα γίνει η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα, ενώ αλλεπάλληλες είναι οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις για τον καθορισμό της τελικής λίστας των «Διάσημων» που θα μπουν στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για την τελική επιλογή των «Μαχητών».

Πολλά ονόματα διασημοτήτων έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει 8 ονόματα, που βρίσκονται πολύ κοντά στο να πουν το τελικό '"ναι" με την παραγωγή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην λίστα με τα ονόματα που μπαίνουν στο Survivor βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι: Βαλάντης, Νότης Χριστοδούλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Σάκης Αρσενίου, Μυριέλλα Κουρεντή, Θανάσης Βισκαδουράκης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ελισάβετ Σπανού.

Από αυτούς, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φαίνεται ότι τουλάχιστον δύο ονόματα δεν θα καταφέρουν να μπουν, καθώς υπάρχουν διαφωνίες κορυφής.

Ο Acun Ilicali έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι τελευταία στιγμή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις πληροφορίες: