Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής την Παρασκευή στο Open.

Ο μουσικοσυνθέτης αποφάσισε να αλλάξει τη σκαλέτα της συνέντευξης και ζήτησε από τον Γιώργο Λιάγκα να διαλέξει ένα τραγούδι για να περιγράψει τον χωρισμό του.

Ο παρουσιαστής του ζήτησε να του γράψει καινούργιο. Η Φαίη Σκορδά όπως πάντα κοιτούσε χαμογελαστή αλλά σύξυλη.

Κατόπιν ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ότι έγραψε τραγούδι για τον Σταμάτη Γονίδη με αφορμή την εκπομπή του.

«Ποτέ δεν ζήλεψα τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Δεν κάνω την ίδια εκπομπή.  Ο Αντώνης Ρέμος ήρθε στην εκπομπή, έκανε γύρισμα» ξεκαθάρισε ο μουσικοσυνθέτης.

«Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Γιάννης Πάριος. Πάντα είχα έναν έρωτα με τον Πάριο και τη Μαρινέλλα. Με τον Γιάννη έχω μεγάλο απωθημένο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο  και θα έπρεπε να κάνω κι εγώ λίγο πίσω. Είναι ο Πάριος, θα έπρεπε να κάνω πίσω. Ο Αντώνης Ρέμος έχει κάτι που λίγοι τραγουδιστές έχουν. Συνδυάζει τη δωρικότητα του Νταλάρα με τον ερωτικό Πάριο. Γι’ αυτό και μεσουρανεί» δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες είπε: «Μου βάζεις δύσκολα γιατί δούλεψα με όλες τις μεγάλες. Δεν έχω ακούσει ακόμα λαϊκή φωνή στη νέα γενιά που να με εκπλήξει».

«Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό για να γράψω τραγούδι. Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο ένιωθα ως πόρνη, ένιωθα ότι άλλος με είχε εξαγοράσει και με έκανε ό,τι ήθελε. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος όπως όλοι, δικαιούμαι να κάνω λάθη. Ήταν τραγουδιστής που είχε ήδη καριέρα και πήγε ακόμα καλύτερα. Πλήρωσα χρέη από αυτό το ποσό» είπε εξηγώντας ότι τα χρήματα που παίρνουν οι συνθέτες από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών τους είναι ελάχιστα.

«Μου έχει γίνει πρόταση για το X Factor δεν ξέρω αν προλαβαίνω. Έχω μια εξαιρετική σχέση με το Open. Είχαμε πει με τον Ρέμο να πάμε μαζί. Δεν νομίζω ότι θα το παρουσιάσει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Έχει πάρα πολύ χιούμορ και πολύ ωραίο λόγο. Αν το πάρει χαλαρά γιατί να μην το κάνει;» αποκάλυψε.