Η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Η ταλαντούχα ηθοποιός, παράλληλα με τη σειρά, είναι συνεπής στα καθήκοντά της στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Το πρωί της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου είχε μία ευχάριστη επίσκεψη στο γραφείο της. Η μανούλα της πήγε να την δει και η αγαπημένη καλλιτέχνης θέλησε να μας την γνωρίσει, τραβώντας μία γλυκιά φωτογραφία μαζί της αγκαλιά και δημοσιεύοντάς την στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μάνα είναι μόνο μία! Κι όταν σε επισκέπτεται στο γραφείο σου, γεμίζεις χαρά!!! 🙏❤️» έγραψε στη λεζάντα του post της η Άντζελα Γκερέκου εκφράζοντας δημόσια τα τρυφερά συναισθήματά της προς τη μητέρα της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να κάνουν θετικά σχόλια και να ευχηθούν τα καλύτερα για τη μανούλα της. «Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε την μανούλα σας. Είναι πανέμορφη η μαμά, όπως και εσείς. Να είστε πάντα καλά, γερές, δυνατές και να περνάτε όμορφα και χαρούμενα. 👏🙌❤️😍», «Να τη χαιρεστε, να τη φροντίζετε. Αγάπη και στοργή θέλουμε, εμείς, οι μανούλες. Τίποτε άλλο ❤️❤️❤️» είναι μόνο δύο από τα δεκάδες όμορφα σχόλια.