O Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» για τη σχέση του με την Κόνι Μεταξά και «πέταξε τα βέλη του» στην πρώην φίλη του.

«Πιστεύω πως πρέπει απευθείας, όταν σου συμβαίνει κάτι στη ζωή σου, την άλλη μέρα να ορθοποδείς. Πολλοί μου λένε «πρέπει να κρυφτείς, εγώ λέω, "έχουν συμβεί πολύ χειρότερα για να κρυφτώ εγώ", θα έπρεπε να ήταν κρυμμένη όλη η Ελλάδα.

Δέχομαι ακόμα πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, όμως τώρα με ξέρουν και οι πέτρες και θα το εκμεταλλευτώ προς όφελός μου»

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παλιά του συνεργάτιδα Κόνι Μεταξά. «Με την Κόνι βρεθήκαμε, δεν τα βρήκαμε και το αφήσαμε εκεί πέρα. Δεν μιλάμε. Δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος. Αφού δεν είναι η ίδια, δεν οφείλω να είμαι κι εγώ

«Σε μία σχέση με αγάπη είναι κακό κάποιος να είναι ουδέτερος. Φαίνεται το ποιόν του ανθρώπου και το πώς περιμένει κάποιος να πέσει κάτω ο άλλος, για να ανέβει.

Η ζήλια και το να περιμένεις κάτι άλλο να χαθεί για να λάμψεις, εμένα αυτό μου ακούγεται κακός άνθρωπος».

Η Κόνι Μεταξά σε προηγούμενες δηλώσεις της είχε δώσει τέλος στο ζήτημα που είχε προκύψει στην μεταξύ τους σχέση, λέγοντας ότι «αυτό αφορά έμενα και τον Τάσο, και δε νομίζω ότι πρέπει να τα ξέρει όλη η Ελλάδα», αλλά με λύπη διαπιστώνουμε ότι ο Τάσος Ξιαρχό θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή την κόντα, με τις νέες του δηλώσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί από το 0:22 και μετά: