Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου η ταινία «The Black Bachelor» σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την τέταρτη ταινία «The Bachelor».

Έτσι, με την σειρά του ο κριτικός κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης έγραψε την κριτική του για τη νέα ταινία, «The Black Bachelor» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Μάλιστα, ο ίδιος του απάντησε μέσω μιας ανάρτησης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε απαντώντας στα σχόλια του Χρήστου Μήτση και κυρίως στην αναφορά που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου στον κοροναϊό, με χιουμοριστικό ύφος.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Ακόμα και σε αυτή την καγκουρό κωμωδία όπως λέτε κύριε Μητση ακόμα και σε αυτήν την παρωδία που φτιάξαμε ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!!

Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!! Εγώ σαν ηθοποιός αυτής χάλια ταινίας που είδατε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά !!!!Εύχομαι ο Άγιος Βασίλης φέτος να σας φέρει την ιδανική ταινία που ποτέ δεν θα απολαύσετε».

Δείτε την ανάρτηση