Η Μαρία Καβογιάννη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξομολογήθηκε στην Δανάη Μπάρκα τα συναισθήματά της για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

«Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η οικογένεια, οι φίλοι μου, το παιδί μου πάντα με βοηθάνε να ξεπερνάω τις δυσκολίες.

Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα», είπε η ηθοποιός.

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε και στο έργο που τη σημάδεψε, την «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, καθώς εκείνη την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο έργο έχανε τη μητέρα της.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει. Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει.

Σε κάθε έργο, την κουβαλάω πάντα μέσα μου. Νιώθω σαν να το βλέπει γιατί είναι η δική της εποχή, σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Είμαι ίδια με τη μαμά μου, έχουμε τα ίδια στοιχεία» εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δε θα έκανα ποτέ εκπομπή στην τηλεόραση, δεν το έχω
Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε την υποκριτική, στη μητέρας της, στο πόσο θέλει να γίνει γιαγιά αλλά και στη νέα σειρά του Mega που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Χριστόφορ Παπακαλιάτη.