Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, η Μαρία Σαράφογλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε στο Πρωινό για τον γιο της, τους λόγους που κρατά μακριά από τα φώτα την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

«Η προσωπική ζωή είναι κάτι που πρέπει να κρατάμε για εμάς, αλλιώς νιώθω ότι την προδίδεις κατά κάποιον τρόπο. Από την άλλη, δε δίνω πολλές συνεντεύξεις αλλά δεν το κάνω γι’ αυτόν τον λόγο. Μονίμως έχω κάτι, έχω πάρα πολλή δουλειά, έχω έναν γιο που έγινε 12 χρονών φέτος. Είναι καλός στο μπάσκετ.

Πάντα με ενδιέφερε στο να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και όχι να την προβάλλω. Μπορεί να ήταν και λάθος για κάποιους αυτό, εγώ όμως δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάτι λάθος, εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και τα έχω καλά με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Σαράφογλου για τον γιο της και τους λόγους που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Η Μαρία Σαράφογλου εξήγησε ότι ενώ σπούδασε νομική, ήθελε από μικρή να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. «Εγώ έκανα ελεύθερο ρεπορτάζ στην αρχή, ήμουν τελειόφοιτη στη νομική, έχω κάνει και άσκηση. Από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, η νομική ήταν μία διέξοδος γιατί έλεγα πως αν αποτύχω στη δημοσιογραφία, θα ασχοληθώ με τη νομική. Από πέμπτη δημοτικού, είχα γράψει σε έκθεση ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος».

«Μιλάω τέσσερις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά. Πριν μείνω έγκυος είχα αρχίσει τα κινέζικα και είναι κάτι που έχω αφήσει στη μέση. Και λέω στον γιο μου, τον Δημήτρη, “δε θα πας του χρόνου στο γυμνάσιο; Θα τα ξαναρχίσω”. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Το πιο γλυκό πράγμα που έκανε ο γιος μου είναι πέρσι πριν ταξιδέψω στο Λονδίνο, πήρε το σημειωματάριό μου και έγραψε “μανουλίτα θέλω να προσέχεις πάρα πολύ. Σ’ αγαπώ πολύ βελούδινη μαμά μου, είσαι η πιο γλυκιά και η πιο χαδιάρα”» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος για τον 12χρονο γιο της και το σημείωμα που της άφησε στο πρώτο ταξίδι που έκανε μέσα στην πανδημία.