Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις εκπομπές που έκανε στο παρελθόν και στην κόντρα, που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Αγγελική Νικολούλη.

Ειδικότερα, είπε: «Η Αγγελική είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Δεν είναι ένα κοριτσάκι που…. Είναι θηρίο. Διαφωνήσαμε πάνω σε ένα θέμα της εκπομπής. Ήταν η βασική ρεπόρτερ τότε της εκπομπής, εγώ την έβγαλα στην εκπομπή, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε και έφυγε. Δε την έδιωξα. Μετά από ένα μήνα την είδα να κάνει την ίδια εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Θόλωσα τότε… Παιδιά, όταν περάσεις καρκίνο, τα βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Βλέπεις πόσο ανόητα και μάταια είναι όλα αυτά».

Και συνέχισε: «Να τσακωθώ τώρα εγώ με την Αγγελική επειδή έκανε την ίδια περίπου εκπομπή που τελικά την έκανε και καλύτερα από μένα. Αυτή τη στιγμή, εκεί που την έχει πάει την εκπομπή η Νικολούλη, είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο. Τσακωθήκαμε τότε και άρχισαν τα περιοδικά και γράφανε και παρασυρθήκαμε σε μια δημόσια σύγκρουση τελείως ανόητα. Πέσαν τα χρόνια, ωριμάσαμε, τα βρήκαμε και τώρα είμαστε και πάρα πολύ φίλοι» είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.