Η τρίτη δόση του εµβολίου οδηγεί όλο και περισσότερο στην «ελευθερία», µε τα εµβολιαστικά κέντρα να θυµίζουν εικόνες Μαΐου, καθώς αυξάνεται ο αριθµός των ραντεβού. Πλέον και επίσηµα µπορούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες της Ελλάδας να κλείσουν το ραντεβού τους για την τρίτη δόση του εµβολίου κατά του κοροναϊού τρεις µήνες µετά τη δεύτερη. Αρκετοί επώνυµοι προχώρησαν στην τρίτη δόση, στέλνοντας το δικό τους µήνυµα µέσα από τις δηµοσιεύσεις τους στα social media.

Μέσα Νοεµβρίου έκανε την τρίτη αναµνηστική δόση του εµβολίου κατά του κοροναϊού ο γνωστός ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος στο εµβολιαστικό κέντρο όπου είχε πάει είχε µια αναπάντεχη συνάντηση µε την πρώην γενική γραµµατέα του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός µέσω µιας χιουµοριστικής ανάρτησης στο Facebook, αναφέροντας: «Η τύχη τα έφερε έτσι και έκανα την τρίτη δόση φορώντας το αγαπηµένο µου τι-σερτ της NASA, ίδια σειρά µε την Αλέκα (µία είναι, για µας τους παλιούς: η Αλέκα Παπαρήγα!)».

Αρκετά νωρίς έκανε την τρίτη δόση η Φαίη Σκορδά, αφού µετά από τεστ που έκανε είδε πως δεν έχει αρκετά αντισώµατα. Η ίδια είπε µέσα από την εκποµπή της: «Θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα η τρίτη δόση, αυτό λένε. Εγώ την τρίτη δόση, πάντως, την έκανα νωρίτερα. Εκανα µόνη µου ένα τεστ αντισωµάτων, είδα ότι δεν είχα και πήγα να κάνω τη δόση. Γιατί η προηγούµενή µου ήταν επειδή είχα νοσήσει, δεν ήταν από εµβόλιο η δεύτερη».
Screen_Shot_2021-12-13_at_14_45_07

Σηµειώνεται πως πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η Φαίη Σκορδά κόλλησε δύο φορές κοροναϊό. «∆ύο φορές το πέρασα. Πρέπει να βγαίνω στον Χατζηνικολάου κάθε φορά; Την πρώτη φορά, επειδή ήταν πολύ στην αρχή του κορονοϊού και δεν γνωρίζαµε, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω να το πω δηµοσίως. Φοβήθηκα, επειδή δεν ήξερα. ∆εν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Ηθικά, γι’ αυτόν τον λόγο το έκανα. Μετά, τα πράγµατα ήταν διαφορετικά», είχε πει η παρουσιάστρια.

Την τρίτη δόση του εµβολίου κατά του κορονοϊού έκανε και ο Σάκης Τανιµανίδης. Ο παρουσιαστής της «Φάρµας» στον ΑΝΤ1 µοιράστηκε ένα βίντεο µε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram από την ώρα του εµβολιασµού. «Επαναληπτική δόση… τσεκ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του. Νωρίς-νωρίς ο δηµοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος έκανε την τρίτη δόση του εµβολίου και γεµάτος χαρά στέλνει το δικό του µήνυµα µε το εξής σχόλιο: «Πολύτιµες οι στιγµές και οι αποφάσεις µας…».

Τον περασµένο µήνα εµβολιάστηκε για τρίτη φορά ο Πάνος Κοκκινόπουλος. O γνωστός σκηνοθέτης, που είναι 71 ετών, αποφάσισε να θωρακίσει τον οργανισµό του όσο καλύτερα γίνεται ενάντια στον κοροναϊό. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram την ώρα του εµβολιασµού του. Το νοσοκοµείο στο οποίο έγινε το ραντεβού του ήταν το Αρεταίειο, όπου πραγµατοποιούνται εµβόλια της Pfizer.
Screen_Shot_2021-12-13_at_14_45_28

«Για την υγεία όλων µας προχωράµε στην τρίτη δόση του εµβολιασµού», γράφει κάτω από τη φωτογραφία που ανήρτησε η ∆έσποινα Μοιραράκη, η οποία εµβολιάστηκε για τρίτη φορά. Τον περασµένο Μάιο η «βασίλισσα των χαλιών» είχε στείλει το δικό της µήνυµα χαρακτηρίζοντας το εµβόλιο ως διαβατήριο ζωής. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στην κάµερα ότι έκανε το εµβόλιο της Astra Zeneca.

Με τον δικό της τρόπο συνεισφέρει στην αντιµετώπιση της πανδηµίας του κοροναϊού η Φαίη Μαυραγάνη. Η γνωστή δηµοσιογράφος και οικοδέσποινα της εκποµπής «Τώρα ό,τι συµβαίνει» στο Open δηµοσίευσε µέσω του προσωπικού της λογαριασµού ότι εµβολιάστηκε και µε την τρίτη αναµνηστική δόση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι, όταν έκανε τις δύο πρώτες πριν από µερικούς µήνες, το µοναδικό σύµπτωµα που αντιµετώπισε ήταν πόνος στο χέρι όπου έγινε η ένεση. Ακόµα, η Φαίη Μαυραγάνη τόνισε ότι όλα είναι καλά. «Τις προηγούµενες δύο φορές µόνο το πρώτο σύµπτωµα υπήρχε. Όλα καλά. Εν αναµονή να περάσει το απαραίτητο τέταρτο, µε δύο κυρίους δίπλα να σχολιάζουν απολαυστικά το χθεσινό ντιµπέιτ», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή της η δηµοσιογράφος.