Ο Κώστας Καζάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για το όνειρό του να σπουδάσει, την τρομερή ατάκα που άκουσε όταν ήταν να παντρευτεί με την Τζένη Καρέζη, αλλά και αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της εγγονής του, Τζένης Καζάκου.

Ο Κώστας Καζάκος δεν αισθάνθηκε ποτέ σταρ του σινεμά, αλλά είχε πάντα την αίσθηση με το σινεμά ότι κάτι δεν έκανε καλά.

Ο ηθοποιός μίλησε για την Τζένη Καρέζη, για την οποία δήλωσε ότι πάλεψε για να αναδείξει τον πλούτο που είχε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν ήταν να παντρευτεί με την αξέχαστη ηθοποιό, τον είχαν φωνάξει στο τμήμα και του είχαν πει: «τι δουλειά έχεις εσύ με το κορίτσι μας;».

Από μικρό παιδί είχε όνειρο να πάει στο πανεπιστήμιο και να γίνει καθηγητής φιλόλογος. Με πολλές στερήσεις κατάφερε να τελειώσει το νυχτερινό σχολείο, όμως δεν τον άφησαν να δώσει εξετάσεις για να μπει στο πανεπιστήμιο, γιατί δεν είχε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

Μου στοίχισε πάρα πολύ το ότι δεν είχα την ευκαιρία να σπουδάσω», εξομολογήθηκε.

Με την σύντροφό του, Τζένη Κόλλια, έχουν κλείσει 28 χρόνια κοινής πορείας. Η μεγάλη του κόρη, η Ηλέκτρα, φοιτά στη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ενώ η εγγονή του, Τζένη Καζάκου, είναι κι εκείνη ηθοποιός.

«Η Τζένη έκανε για τη δουλειά. Τώρα τι δρόμο θα πάρει και πόσο θα αναπτυχθεί και πόσο θα αξιοποιήσει τα προσόντα της είναι πολύ προσωπικό πράγμα και θα το δούμε στην διαδρομή», είπε.