Θέση για τα όσα αποκαλύφθηκαν αναφορικά με τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ρόζ βίντεο που ανέβαζε σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς την έγκριση της πρώην συντρόφου του, πήρε η Μαίρη Συνατσάκη.


Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, μίλησε στο «Πρωινό» και ξεκαθάρισε ότι πλέον αυτοί που πρέπει να δέχονται συμβουλές είναι τα αγόρια και όχι τα κορίτσια.

«Το μόνο ευχάριστο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε πια για τα πράγματα με το όνομά τους πια. Λέμε revenge porn. Λέμε όρους, μαθαίνουμε ορολογίες, βγαίνουμε μπροστά σε κάμερες κι όσο άβολο κι αν είναι λέμε αυτό είναι φοβερά κατακριτέο και φρικτό και υπάρχουν συνέπειες. Αυτό είναι το μοναδικό που με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπαίνουμε σε μία άλλη εποχή που πια δεν στοχοποιείται το θύμα, αλλά παίρνει τη θέση που του αρμόζει ο θύτης.

Εμένα μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή, ένας πολύ κοντινός μου άνθρωπος μετά από χρόνια να αποκαλυφθεί ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι της συμπεριφοράς του και όχι απλά έπεσα από τα σύννεφα, αλλά ταράχτηκε όλο μου το σύμπαν. Γίνεται. Πολλές φορές ακόμα και στο σπίτι ενός ανθρώπου να είσαι, δε μπορείς να τα ξέρεις όλα. Δεν μου φαίνεται παράλογο να μην γνώριζαν. Βαρέθηκα να συμβουλεύουμε τα νέα κορίτσια. Ας συμβουλέψουμε τα νέα αγόρια. Έλεος! Πρέπει να συμβουλέψουμε τα αγόρια για το πώς θα βλέπουν ισότιμα τα κορίτσια», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.



Κάποιοι, ακούγοντας της δηλώσεις της, σχολίασαν αρνητικά τα όσα είπε, με την ίδια να τα ανεβάζει στο Instagram και να σχολιάζει:  «Ο λόγος που δεν πρόκειται να σκάσω ουδέποτε».