Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
1-panagiotopoulos-radio-arvyla
Lifestyle

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατακραυγή για το βίντεο - Επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με πλαστική κούκλα (Βίντεο)

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δημοσιεύσει βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube όπου πρότεινε «λύσεις για εργένηδες» δείχνοντας πως κάνεις έρωτα με πλαστική κούκλα.

Όσο περνούν οι ώρες, γίνεται ακόμα πιο γνωστός στο ευρύ κοινό ποιος πραγματικά ήταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος . Το «σκοτεινό πρόσωπο» του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» έχει πλέον αποκαλυφθεί.

Αν κάποιος, όμως, τον παρακολουθούσε σε πλατφόρμες, όπως στο YouTube, τότε θα καταλάβαινε ότι ο παρουσιαστής θεωρούσε αστείο να κάνει σκετς με θέματα που απογείωναν τον σεξισμό και φανέρωναν τι πιστεύει για τις γυναίκες.

Δείτε ακόμη: Καταγγελία για τους «Ράδιο Αρβύλα» από πρώην συνεργάτιδα τους - Ήξεραν ότι ο Παναγιωτόπουλος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής

Η ερωτική «πρόταση» στους εργένηδες
Σε βίντεο που έχει ανέβει από τον ίδιο το 2009, παρουσιάζει «λύσεις» για τους εργένηδες και τους προτείνει να κάνουν σεξ με μια πλαστική κούκλα για να «ικανοποιηθούν».

Όποιος ακούσει τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί, δεν πέφτει από τα σύννεφα για την εμετική δράση του που αποκαλύφθηκε. Άλλωστε, όπως κατήγγειλε και πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα», ο συγκεκριμένος όλοι ήξεραν ότι είναι «ένας γλοιώδης παρενοχλητής».

Δείτε ακόμη: Αιχμηρή απάντηση Γεωργιάδη στον Κανάκη: Πώς γίνεται να του διέφυγε ότι ο συνεργάτης του είχε δίκη επί τρία χρόνια; - Χρειαζόμαστε σάτιρα, όχι υποκριτές και λαϊκιστές

Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει τις «οπές» της κούκλας και, ανάμεσα σε άλλα, λέει: «Από μπροστά παρθένα, από πίσω μπαίνουν τρένα».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο ίδιος κατέβασε το σχετικό βίντεο από το κανάλι του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: