Η Νίκη Λυμπεράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Λευτέρη Βουτσά.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της που την έκανε να δώσει το όνομά του στο μικρό της γιο και συγκίνησε με τα λόγια της.

«Μεγάλωσα στον ορισμό της κανονικής ελληνικής οικογένειας. Είχα δύο γονείς που δούλευαν πολύ σκληρά για να μας μεγαλώσουν. Ο μπαμπάς έκανε πολλές δουλειές, πότε λογιστής, πότε πωλητής, άλλοτε πλασιέ. Γενικά ήταν ένας άνθρωπος ανήσυχος που πάντα έβρισκε τρόπους να έχει δουλειά.

Ήταν και είναι λατρεία για τον μπαμπά μου, παρότι δεν είναι εδώ. Δεν τον είχα ακούσει ποτέ να λέει κακό λόγο για άνθρωπο. Ο μπαμπάς μου καμάρωνε πάντα για τα παιδιά του αλλά δεν θα καμάρωνε παραπάνω επειδή με είδε στην τηλεόραση» εξομολογήθηκε η Νίκη Λυμπεράκη.

«Θέλω ο γιος μου να είναι ανεξάρτητος, αυτόφωτος, διαφορετικός και να μεγαλώσει ελεύθερος. Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου που ήταν ο βράχος μου, βρέθηκα να είμαι εγώ ο βράχος ενός μωρού με το ίδιο όνομα. Γυρνάς στο σπίτι εξαντλημένος, μετά από μία άθλια μέρα και τον βλέπεις να τρέχει και λες δεν θέλω τίποτα άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νίκη Λυμπεράκη.