Ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη κατακεραύνωσε το GNTM, τον Γιώργο Καράβα, αλλά και την κριτική επιτροπή.

Αναφερόμενος στον τελικό του σόου μοντέλων, ο Λάκης Γαβαλάς σημείωσε ότι: «δεν υπάρχει πολλή μόδα και μετά από αυτά που είδα τελευταία, τι να με ενδιαφέρει; Μία Κουλιανού που ήταν σαν τροχονόμος, ο Καράβας που ήταν σαν ταβερνιάρης “ελάτε εδώ το καλό κρέας”. Κρίμα το αγόρι που το λατρεύω κιόλας.

Η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ξέρω τι έκανε εκεί, ενώ αρχικά την είχα υποστηρίξει. Δε μου άρεσε σ’ αυτή τη θέση. Δεν το έχει, είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει να περπατάει, αλλά σε αυτή την εκπομπή δε μου έλεγε κάτι».

Αναφορικά με τη Βίκυ Καγιά, ο Λάκης Γαβαλάς ισχυρίστηκε ότι «έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Την έβαλαν σε ένα άλλο σόου που κάνει 5%, δηλαδή δεν καταλαβαίνω κι αυτό το Star. Το Dancing with the stars το βρίσκω λίγο σαχλούτσικο. Δηλαδή, αυτά τα αστεία τους, με αυτό το στιλάκι, με αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν ειδικά στην κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Ούτε σε κατασκήνωση δεν θα ήμουν μαζί τους».

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: