Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής της στο GNTM και την σύγκριση με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Η  Βίκυ Καγιά βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλους και όλα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για το GNTM  και τον λόγο που άφησε τη θέση του κριτή, για το ενδεχόμενο επιστροφής της στο ριάλιτι αλλά και την σύγκριση με τηνΙσμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Για το GNTM και τη σύγκριση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με την ίδια: «Φυσικά και είναι άδικο. Η κοπέλα έκανε τη δουλειά της. Δεν πήγε εκεί να γεμίσει τη θέση τη δική μου. Παρακολουθούσα όταν μπορούσα και όταν είχα χρόνο. Εγώ για να βγάλω κάτι από τη ζωή μου, ό,τι κι αν είναι αυτό. Άνθρωπος, κατάσταση, εκπομπή, επαγγελματικός δρόμος, δυσκολεύομαι πολύ. Πρήζομαι ξεπρήζομαι, πονάει η πλάτη μου. Για να το βγάλω αυτό από μέσα μου έχω τα ψυχοσωματικά μου, περνάω μια διαδικασία. Από τη στιγμή που θα το βγάλω όμως ούτε με ξαναβλέπεις, ούτε με ξανακούς, ούτε ανακατεύομαι.

Και πρόσθεσε: «Το πρόγραμμα ήταν πάρα πολύ εντατικό, είχα και το Shopping Star, είχα και τον Κάρολο μωρό όταν ξεκινήσαμε και το GNTM ήταν non stop δουλειά. Ήμουν πέντε χρόνια με τέσσερις μέρες διακοπές τον Αύγουστο, με δύο μωρά και σύζυγος. Δεν γινόταν άλλο. Έπεσε και η πρόταση για το DWTS και είπαμε να πάω προς τα εκεί. Εγώ σαν Βίκυ, με την κούραση και την ταλαιπωρία δεν μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου, είχα χάσει τον εαυτό μου».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM, είπε: «Δεν θα γυρίσω του χρόνου στου GNTM, όχι γιατί το θεωρώ πισωγύρισμα, αλλά η μόδα είναι κάτι που θέλει και λίγη ξεκούραση κάποια στιγμή. Θέλει να ηρεμήσει μέχρι να ξαναγίνει σωστά, πόσα μοντέλα να έχουμε στην Ελλάδας».