Συνεχίζεται ο ραδιομαραθώνιος του «Τhe Mappes Show» στο My Radio 104, 6 για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.

Εκεί βρέθηκε και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δήλωσε πως είναι πάντα κοντά σε τέτοιες κινήσεις.

«Είναι ημέρες αγάπης και βέβαια όχι τότε, αλίμονο. Παίζει σημαντικό ρόλο που είμαι μητέρα, μετα παιδιά είμαι πάντα ευαισθητοποιημένη», δήλωσε.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στο «Παλλάς» με τον Κώστα Καραφώτη και είναι πολύ ευτυχισμένη. «Είναι κάτι που ήθελα πολύ, παίρνει σάρκα και οστά. Τραγουδάμε πάντα, παντού και με κέφι», είπε και πρόσθεσε πως τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ.

Η Δωροθέα Μερκούρη έβαλε τα κλλάματα όταν αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo. Δήλωσε πως έχει ζήσει κακοποιητική σχέση, σε λεκτικό και σωματικό επίπεδο. Χαίρεται που στη χώρα μας έχουμε ξυπνήσει επιτέλους ως προς αυτό το ζήτημα και είπε πως τα κορίτσια που μιλάνε κάνουν τεράστιο έργο.

«Αν είναι δυνατόν, να αγαπάς, και να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο….», είπε φανερά συγκινημένη.

Ο Στέλιος Παρλιάρος διέψευσε τον αστικό μύθο που τον θέλουν να έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε κάνει γάμο. Είναι πολύ οξύμωρο».




Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρνταούτογλου και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει και δεν τον ενδιαφέρει να μπει στην πολιτική.

«Αν μπω σε ένα κόμμα θα χάσω την ελευθερία μου, την ίδια μέρα», δήλωσε.

Ως προς την κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά δήλωσε πως δεν έχουν μιλήσει και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουν ανθρώπους, δεν βλέπω σάτιρα, βλέπω κοροϊδία».