Στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μίλησε η Βασιλική Μιλλούση και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τα Χριστούγεννα όταν ήταν παιδί, αλλά και το ωραιότερο δώρο που της έχει κάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Χριστούγεννα για μένα σημαίνει φωτάκια, στολισμός, γλυκά και ζεστασιά. Θυμάμαι ζεστασιά και γαλήνη από τα παιδικά μου Χριστούγεννα. Η πιο έντονη ανάμνησή μου από τότε ήταν όταν περιμέναμε να ανοίξουμε τα δώρα μας την Πρωτοχρονιά. Πηγαίναμε με την αδερφή μου και κοιτούσαμε μέσα από τα χαρτάκια για να δούμε τι είναι το κάθε δώρο» αποκάλυψε η Βασιλική Μιλλούση.

«Με τη μεγάλη μου κόρη τη Σοφία θα φτιάξουμε μαζί μελομακάρονα, στολίσαμε και μαζί το δέντρο. Ο Άγιος Βασίλης τους έχουμε πει ότι έρχεται από την καμινάδα, θα του δώσουμε μπισκότα, θα μας αφήσει τα δώρα και θα φύγει» συνέχισε η Βασιλική Μιλλούση.

Η αθλήτρια αποκάλυψε το καλύτερο δώρο που της έχει κάνει ο Λευτέρης Πετρούνιας. «Μου λέει ο Λευτέρης “άνοιξε να σου πω λίγο, θέλω κάτι να σου φέρω, βγες στο μπαλκόνι” και είδα το αυτοκίνητό μου με έναν κόκκινο φιόγκο», εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε το σχετικό βίντεο