Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Βάσω Λασκαράκη είχε δεχτεί πρόταση το 2002 για τη σειρά «Βέρα στο Δεξί» αλλά δεν δέχτηκε, γιατί φοβόταν να κατέβει στην Αθήνα. «Που θα πάω μόνη μου εκεί; Τι θα κάνω;», ήταν οι σκέψεις της. Τελικά στην Αθήνα κατέβηκε το 2005 για τη σειρά «Φιλοδοξίες».

Φέτος η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Σε Ξένα Χέρια». Όπως εξήγησε, επέλεξε να παίξει στο σίριαλ γιατί το σενάριο συνδύαζε κωμωδία και δράμα, καθώς και οι συντελεστές ήταν πολύ καλοί.

Πολλές ήταν οι φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει εκπομπή. «Δεν έκανα καθημερινή εκπομπή γιατί δεν ήταν η ώρα και η στιγμή. Και με κυνήγησα, και συμφωνήσαμε, και διαφωνήσαμε. Υπάρχουν και προτάσεις για να κάνουμε εκπομπή μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Προσπαθούμε να τις σκεφτούμε ψύχραιμα για να έχουμε σωστή κρίση και απόφαση», είπε.

Για τον Λευτέρη Σουλτάτο και το σοκ που έπρεπε να διαχειριστεί η μικρή Εύα

Με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου.

«Ο Λευτέρης με έκανε πιο επικοινωνιακή και κοινωνική. Με έμαθε να παίρνω ρίσκα, παρόλο που εκείνος δεν παίρνει πολλά. Εξαιτίας του φτάνω ένα βήμα παραπέρα. Ήταν δύσκολα τα πράγματα, έπρεπε να διαχειριστούμε πολλές καταστάσεις και εξαιτίας των παιδιών. Στα 40 σου παίρνεις πιο γρήγορα αποφάσεις, δεν κάνεις τρέλες, μπήκαμε δυναμικά σε μία κατάσταση και χτίσαμε έναν έρωτα στην πορεία. Η σχέση Βάσω – Λευτέρης – Εύα είναι μία καθημερινή δουλειά και δεν είμαστε μόνο εμείς. Υπάρχουν και τα παιδιά του άντρα μου, είμαστε μία μεικτή οικογένεια», δήλωσε η ηθοποιός.

Οι σχέσεις του Λευτέρη με την κόρη της, Εύα, είναι πολύ καλή, αν και η ηθοποιός αγχωνόταν. Πως βίωσε όμως η Εύα τον χωρισμό των γονιών της;

«Ποτέ σε ένα παιδί δεν αρέσει που χωρίζουν οι γονείς του, αλλά και το παιδί αργά ή γρήγορα βρίσκει τη σχέση του με τον κάθε άνθρωπο. Δεν πρέπει οι γονείς να νιώθουμε την αγωνί, την οποία έχω περάσει κι εγώ κι ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) και ο Λευτέρης από τη μεριά του. Πρέπει να αφήνεις στο παιδί τον χώρο του… Σε όλη της τη ζωή η Εύα θα έχει να το διαχειρίζεται, συν το γεγονός ότι την οικογενειακή της κατάσταση τη γνωρίζει όλη η Ελλάδα που είναι το πιο δύσκολο».

Η Βάσω Λασκαράκη τόνισε πως το πρώτο μεγάλο σοκ που έπρεπε να διαχειριστεί η Εύα ήταν η αναγνωρισμότητα των γονιών της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν είναι αρνητική στο να μεγαλώσει η οικογένεια που έχει φτιάξει με τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά είναι πράγματα που δεν εξαρτώνται μόνο από εκείνους.

Τα νεογέννητα κουταβάκια που έφεραν… πόλεμο στα social media

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχτηκε πριν από λίγο καιρό στα social media, όταν το σκυλάκι της οικογένειας, η Ρόζα, γέννησε πολλά κουτάβια. Αυτό το γεγονός σήκωσε αντιδράσεις από άτομα που έχουν μεγάλη ευαισθησία στο θέμα των στειρώσεων και των αδέσποτων ζώων.

«Δεν ήθελα να πάρω θέση δημόσια και δεν πιστεύω ότι όλα είναι για να κρίνονται δημόσια. Ότι είναι το λύνω ιδιωτικά, γιατί δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέματα. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά ξαφνιάστηκα και λύθηκε παρασκηνιακά το θέμα. Κάποιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου και θα πω την αλήθεια… Είναι κάτι που προτιμώ να μείνει εκτός, δεν υπάρχει λόγος να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα».

Η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να ασχοληθεί και με μία νέα σειρά αρωμάτων. Αυτό ήταν κάτι που ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν ξεκινήσει η καραντίνα. Όπως δήλωσε η ίδια, μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα ήταν διαθέσιμα τα αρώματα στο e-shop ένιωθε μεγάλη αγωνία.

Να υπενθυμίσουμε πως η Εριέττα Κούρκουλου ήταν εκείνη που ενοχλήθηκε έντονα μέσα από τα social media με την κίνηση της Βάσως Λασκαράκη να μη στειρώσει τον τετράποδο φίλο της.