Ο Τρύφωνας Σαμαράς περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που έζησε ανήμερα Χριστουγέννων, καθώς ήρθε τετ-α-τετ με τον διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι του.

Ειδικότερα, ο γνωστός κομμωτής και celebrity μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha για την τρομακτική εμπειρία που έζησε. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που του συμβαίνει την ημερομηνία αυτή κάτι άσχημο.

Όπως περιέγραψε ο Τρύφωνας Σαμαράς, επιστρέφοντας στο σπίτι του αργά το βράδυ, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και κατάλαβε πως κάποιος την είχε παραβιάσει. Τότε κάλεσε την Αστυνομία, η οποία -όπως είπε- μετέβη άμεσα στο σημείο. Όταν κατάφεραν οι Αρχές να ακινητοποιήσουν τον δράστη και του έβγαλαν την κουκούλα, έπαθε σοκ, καθώς καθώς αυτός ήταν γνωστός του.

«Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω "ποιος είναι;". Και άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω. Ήταν 2:30 τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα, "σας παρακαλώ, ελάτε γιατί με κλέβουν". Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την Αστυνομία. Σε 5 λεπτά ήταν εδώ τέσσερα περιπολικά», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Τον έπιασαν και του έβγαλαν την κουκούλα και παθαίνω σοκ, γιατί ήταν κάποιος γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου επί ενάμισι χρόνο είχε πάρει τα κλειδιά και μου έπαιρνε πράγματα». Σύμφωνα με την εκτίμησή του, τα πράγματα αυτά είχαν αξία πάνω από 5.000 ευρώ. «Μέχρι και κάτι κάλτσες Gucci! Είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Τρύφωνας Σαμαράς είπε: «Αναγκάστηκα να αλλάξω κλειδαριά για δεύτερη φορά. Και μόνο που σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος παραβίαζε την ιδιωτικότητά μου, με κάνει να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου». Παρόλα αυτά, «αποφάσισα να μην κινηθώ νομικά, επειδή ήταν και μέρα Χριστουγέννων. Μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει. Βέβαια, δεν νομίζω να τα έχει δύο χρόνια, μπορεί και να τα πούλησε».