Στα πλαίσια της δραστηριότητας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό Christmas-Charity Bazaar απο την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, 

με εκλεκτούς καλεσμένους,παρουσία της ambassador της ένωσης και αγαπημένης ηθοποιού Τζόϋς Εϋείδη. Την πιο όμορφη εποχή του χρόνου οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους απο τον πάγκο του “Save the Tails”, βοηθώντας ταυτόχρονα στην σίτιση , περίθαλψη και φροντίδα των αδέσποτων του καταφυγίου της Πετρούπολης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη, που αγκάλιασε αυτή τη προσπάθεια με τον δικό της τρόπο, με σκοπό κανένα ζώο να μην υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους.

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΕΡΕΤΗ ΚΑΙΤΗ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΑΝΙΔΗ ΧΑΡΗΣ ΣΙΑΝΙΔΗΣ ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ CHRISTMAS CHARITY BAZAAR

 

 

Η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”, με αστείρευτη αγάπη για τα αδέσποτα, εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί στο καταφύγιο κατά μέσο όρο 15 ζώα και κατά κύριο λόγο ηλικιωμένα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας. Με στόχο την καθημερινή μέριμνα για την φροντίδα των αδέσποτων, παρέχουν μέσω του καταφυγίου σίτιση, πόσιμο καθαρό νερό και φάρμακα, ενώ επίσης αναλαμβάνουν τη σίτιση και τις στειρώσεις γατών που βρίσκονται σε γειτονιές, την περίθαλψη αρρώστων ή χτυπημένων ζώων και τη φιλοξενία τους προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι.

  
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails” επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/adespota.skulakia.petroupolis/

 

 

 

 

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΑ ΧΑΡΑ ΛΙΒΑ ΕΡΜΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΣΕΡΕΤΗ ΑΝΝΑ ΚΑΛΙΟΦΩΤΗ CHRISTMAS CHARITY BAZAAR