Μόνο περήφανη μπορεί να είναι η Αγγελική Νικολούλη για τον γιο της Κωνσταντίνο Μουσούλη μιας και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Argo Film Festival.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και είναι σκηνοθέτης. Σπούδασε στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας και στη συνέχεια έφυγε για το Los Angeles Film School. Έχει ιδρύσει μια εταιρεία παραγωγής στο Los Angeles η οποία ονομάζεται Homeric Pictures και ασχολείται με το promo νέων καλλιτεχνών.

Η δουλειά του «The Red Sweater» («Το κόκκινο πουλόβερ») πήρε τιμητική διάκριση και βραβείο γυναικείου ρόλου για την πρωταγωνίστρια στο φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου ΙndieFEST Film Awards, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Με αφορμή λοιπόν το βραβείο που κέρδισε ο γιος της  Κωνσταντίνο Μουσούλη η  Αγγελική Νικολούλη έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram.

«Πρώτο βραβείο για τον Κωνσταντίνο Μουσούλη στο argo film festival. Χαίρομαι όταν αναγνωρίζεται η δουλειά νέων που έχουν όραμα, πιστεύω, θέληση και γνώσεις. Νιώθω περήφανη που ο νέος με αυτή τη διάκριση, είναι ο γιος μου…».