Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα ο Χάρης Βαρθακούρης, με συνέπεια να μη μπορέσει να διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του J2US.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, όπως ήταν αναμενόμενο υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ ανίχνευσης του ιού για να δει αν κόλλησε ή όχι από τον παρτενέρ της και πριν από λίγες ώρες γνωστοποίησε μέσα από τα social media ότι βγήκε αρνητική στον κοροναϊό και ευχήθηκε περαστικά στον Χάρη Βαρθακούρη και την οικογένειά του.4

Ο Χάρης Βαρθακούρης φάνηκε να ενοχλήθηκε με τα λόγια της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, η οποία στο βίντεο είπε πως δεν πειράζει που δεν θα βρίσκεται στον τελικό με τον Χάρη Βαρθακούρη.

«Δεν πειράζει λέει η άλλη! Τέλος πάντων, Στράτο, έχεις περάσει από Μάρα, άρα ξέρεις. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ για τα περαστικά. Ενσυναίσθηση. Προσχήματα. Τακτ. Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστες σε κάποιους. Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από τη σπηλιά, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τη σπηλιά από τον άνθρωπο. Δυστυχώς», έγραψε φανερά ενοχλημένος ο Χάρης Βαρθακούρης κάτω από τις αναρτήσεις του.


Δες τις αναρτήσεις του