Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε η Μέγκι Ντρίο, η οποία αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της,  στο σοβαρό ατύχημα που είχε αλλά και στην απώλεια των κιλών της από τη στενοχώρια. 

«Ο πατέρας μου μετά την απώλεια της μητέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση, ήταν 28 χρόνια μαζί. Ζω από θαύμα, νομίζω με έσωσε η μητέρα μου που έχει πεθάνει. Έπεσα με το αυτοκίνητο πάνω σε κολόνα σε λεωφόρο, έχασα τον έλεγχο. Ήταν μετά το θάνατο της μητέρας μου», περιέγραψε η Μέγκι Ντρίο.

«Έχω χάσει 7 κιλά μέσα σε 22 ημέρες. Παλιοί μου συνεργάτες, αντί να μου συλλυπηθούν, μου ζητούσαν αποκλειστικές συνεντεύξεις. Βλέπω την Εύη Ιωαννίδου και δε μου λέει συλλυπητήρια. Οι άνθρωποι έχουν χάσει την ανθρωπιά και τον σεβασμό. Προτίμησε να μου το παίξει ντίβα και να μη μου μιλήσει», σχολίασε η ίδια σχετικά με το πώς την αντιμετώπισαν συνεργάτες της μετά το χαμό της μητέρας της.

Αναφερόμενη στα σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για το Χρήστο Σαντικάι, η οποία αναρωτήθηκε «τι ράτσα είναι;» ο τραγουδιστής, η Μέγκι Ντρίο είπε ότι «Είναι τραγικό αυτό που είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη για το Χρήστο Σαντικάι. Είναι ό,τι χειρότερο από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Δεν είναι ράτσα οι Αλβανοί, είναι άνθρωποι, δεν είμαστε σκυλάκια ή γατάκια».

«Δόθηκε η ευκαιρία στην Κάτια Ταραμπάνκο, την άρπαξε, έκανε μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν έπρεπε να παίξει στο OPEN η εκπομπή της», σημείωσε η Μέγκι Ντρίο για την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ μιλώντας για τη Ραμόνα Βλαντή είπε «Όταν θα κάνω VOGUE θα της το στείλω της Ραμόνας. Όποιος δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνω, κάθεται και μιλάει. Η Ραμόνα τι έχει κάνει τώρα;».

«Μου έστελναν followers ότι έφερα γρουσουζιά στην Παρασκευή Κερασιώτη, της εύχομαι συλλυπητήρια», είπε για τη συνάδελφό της που «έχασε» τον πατέρα της.

«Δε μετάνιωσα που δεν πήγα στη “Φάρμα”, έχει γίνει “Power of love” με φιλάκια και ζευγαράκια, δεν είναι παιχνίδι μάχης», είπε η Μέγκι Ντρίο, ενώ μένοντας στα τηλεοπτικά εκτίμησε ότι «Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δε νομίζω να την κρατήσει η παραγωγή στο GNTM. Πρέπει να γίνει αλλαγή άμεσα, δεν κάνει για αυτή τη θέση».

«Έχουμε κερδίσει με το σύντροφό μου την εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Υπήρχαν εντάσεις, αλλά όσο ζεις με τον άλλο καταλαβαίνεις ποιος είναι ο άνθρωπός σου», είπε τέλος η Μέγκι Ντρίο για την προσωπική της ζωή.