Το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου η εκπομπή «Τι λες Τώρα!» ξεκίνησε χωρίς την Μαρία Ηλιάκη. Όπως γνωστοποίησε η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία δεν εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή, αφού έχει κάνει δύο rapid test κοροναϊού και έχουν βγει θετικά.

«Είναι η πρώτη μας εκπομπή, ζωντανά εννοώ, για το 2022. Στέλνουμε σε όλους τις ευχές και τα φιλιά μας και θα στείλουμε και τα περαστικά μας. Η Ελένη Βουλγαράκη μας κάνει την τιμή να είναι εδώ μαζί μας, στη θέση της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία σήμερα το πρωί βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Περιμένουμε το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει θετικά τα δύο ράπιντ, δεν είναι εδώ. Για να προστατευτούμε, για να προστατευτεί και να είναι μαζί με το παιδάκι της. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!», τόνισε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έστειλε ευχές για περαστικά και στη Ναταλία Γερμανού, η οποία επίσης νοσεί με ελαφριά συμπτώματα της ασθένειας Covid-19.

Λίγη ώρα μετά, η Μαρία Ηλιάκη πραγματοποίησε ένα InstaStory, όπου βρισκόταν στο σαλόνι της οικίας της, φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό και παρακολουθεί την αγαπημένη της εκπομπή, η οποία φυσικά δεν είναι άλλη από το «Τι Λες Τωρα!». «Ράπιντ θετικό. Περιμένω το μοριακό. "Τι Λες Τωρα" σας βλέπω», σημείωσε πάνω στο στιγμιότυπο η Μαρία Ηλιάκη.

iliaki