Καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη που είχαν προκαλέσει σάλο και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» και για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα της προβολής της κωμικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Μιλώντας για το μεγάλο διάστημα που έμεινε στην Αίγινα λόγω της πανδημίας σημείωσε: «Έμεινα ένα χρόνο. Όλο τον εγκλεισμό. Ένας καινούργιος κόσμος. Έγιναν αποκαλύψεις. Εκεί συνειδητοποίησα τι έχω περισσότερο ανάγκη στη ζωή μου. Τι μου δίνει χαρά; Η χαρά είναι το ζητούμενο και στην Αίγινα είχα χαρά. Είναι πρώτη φορά που κάνω μπάνια το χειμώνα. Με ηρεμία και λίγους καλούς φίλους δεν το ένιωσα (σ.σ τον εγκλεισμό και τα μέτρα)».

«Είδα ότι εδώ δεν είναι και πάρα πολύ ωραία και είπα ας πάω λίγο Αίγινα. Πήγα εκεί και ξέμεινα [...] Ήταν πρώτη φορά που ήμουν εντελώς μόνη σε ένα μέρος» ανέφερε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την αποφασή της να μείνει εκτός ένα χρόνο.

Η γνωστή πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο επάγγελμα του ηθοποιού και τις σκέψεις της πολλές φορές σημειώνοντας:

«Η μεγαλύτερη χαρά μου είναι η χαρά του κόσμου. Πολλές φορές έχω πει θα αλλάξω εργασία, θέλω να σταματήσω γιατί κάποια χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, κάποια αναγκαστικά χαρακτηριστικά της δεν με ενδιαφέρουν, όπου πάει ο νους του καθενός, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο και μου λένε οι γύρω μου πως δεν γίνεται γιατί δίνεις χαρά στον κόσμο. Εισπράττω την αγάπη. Εισπράττω τη χαρά. Είναι ωραίο να κάνεις τον κόσμο να γελάει και να χαίρεται».