Σχεδιο_χωρις_τιτλο_2
Lifestyle

Η σπαρταριστή ατάκα του «Μπουκουράν» στην Μενεγάκη: Θα μπορώ να πω στους φίλους μου ότι είσαι αληθινή

«Συμπέθεροι από τα Τίραννα»: Πόσο δύσκολα μαθαίνει τα λόγια του στα Αλβανικά ο Κώστας Καζάκας και πώς τον βοηθάει ο Ντανιέλ Νούρκα;

Ο αγαπημένος «Μπουκουράν» από την πετυχημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και δεν ήταν λίγες οι φορές που γέλασαν για τις αστείες σκηνές της σειράς.

Όπως είπε αρχικά, ο Κώστας Καζάκας δεν είχε καμία αμφιβολία για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά, καθώς πρόκειται για το «αχτύπητο» δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππας. Ωστόσο, πρόσθεσε πως δεν περίμενε την επιτυχία και την αγάπη που θα δεχόταν ο «γεροντοέρωτας», όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος, μεταξύ του ίδιου και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δηλαδή του Μπουκουράν και της Πένης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έχει θέμα με τις ερωτικές σκηνές, δεν τις είναι εύκολο. Επειδή με ήξερε μπόρεσε και λειτούργησε καλά, ένιωσε ασφάλεια».

Μάλιστα περιέγραψε μία σκηνή όπου ακούγεται το τραγούδι της Τζένης Βάνου και οι δύο ήρωες αγκαλιάζονται. Όπως είπε δεν μπορούσαν να τη γυρίσουν από τα γέλια γιατί ο Μιχάλης Ρέππας έκανε το μουσικό χαλί και δεν τους άφηνε να συγκεντρωθούν!

Επιπλέον αναφέρθηκε στο πόσο εύκολα ή δύσκολα είναι τα Αλβανικά που μιλάει στη σειρά. Όπως είπε στην αρχή μάθαινε τα λόγια παπαγαλία, μετά όμως άρχισε να καταλαβαίνει λέξεις. Φυσικά η μεγάλη βοήθεια έρχεται από τον συμπρωταγωνιστή του Ντανιέλ Νούρκα που εκτελεί χρέη συμβούλου και τον διορθώνει στα γυρίσματα.

Η συνάντηση με την Ελένης Μενεγάκη έληξε με τον σπαρταριστό τρόπο με τον ηθοποιό να λέει στην παρουσιάστρια: «Εγώ σε ευχαριστώ γιατί τώρα θα μπορώ να πω στους φίλους μου ότι είσαι αληθινή!»