Η Πέννυ Μπαλταζή μίλησε το πρωινό της Πέμπτης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με αφορμή την εγκυμοσύνη της. Μέσα σε όλα, ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απρόσμενη διακοπή της συνεργασίας που είχε με την Πέγκυ Ζήνα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ειδικότερα, η Πέννυ Μπαλταζή  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαφώς και θίχτηκε η αξιοπρέπεια μου. Τώρα που το σχήμα έχει σταματήσει, νιώθω και πιο άνετα να μιλήσω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να σταματήσει κάτι και να χάσουν οι άνθρωποι την δουλειά τους. Όταν κάποιος μου μιλάει με ανεπίτρεπτα αγενή τρόπο, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω εφόσον του έχω απαντήσει ευγενικά είναι να φύγω. «Δεν επιθυμώ την παρέα σας, ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή τύχη» είπα».

«Πιστεύεις ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης όταν οι κουβέντες που έχουν ειπωθεί είναι απαξιωτικές τελείως» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»στο OPEN.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν η συμπεριφορά εκφράστηκε από άνθρωπο που βρισκόταν πάνω στη σκηνή ή άνθρωπο του μαγαζιού, η Πέννυ Μπαλτατζή ήταν σαφής. «Όχι, δεν ήταν από άνθρωπο του μαγαζιού. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους του μαγαζιού».