Ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Βόσσου.

Μια επιπλοκή την είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο με την κατάστασή της πλέον να είναι πολύ σοβαρή, όπως θα εξομολογηθεί λίγους μήνες αργότερα η ίδια: «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με παρεντερικές, είναι ένας σάκος που έχει τροφή, στο βάζουν στο λαιμό με φλέβα, για να μπορέσω να φάω, γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» εξηγούσε παραδεχόμενη πως πέρασε πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες αλλά και πως ποτέ δεν το έβαλε κάτω: «Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους και από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα, και εγώ εκεί έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Δεν το κρύβω όμως ότι πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου».

Η ίδια περίγραψε πώς πέρασε τις δύσκολες ημέρες μέσα στο νοσοκομείο, πώς το διακωμωδούσε προκειμένου να περάσουν οι στιγμές και να επανέλθει δυνατή στην καθημερινότητά της.

«Αυτά έκανα και την έβγαλα καθαρή. Θέλει τρέλα και στα δύσκολα, αδέρφια. Αυτό είναι μετά το χειρουργείο στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν το βάζουμε κάτω», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεό της η Σοφία Βόσσου.