Η Αdele ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει όλες τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, καθώς οι μισοί εργαζόμενοι του συνεργείου αλλά και η ομάδα της νοσούν από κοροναϊό.

Η δημοφιλής Βρετανίδα τραγουδίστρια με ένα βίντεο που κοινοποίησε στον λογαριασμό της στο Instagram και δάκρυα στα μάτια, είπε στους θαυμαστές της ότι αναβάλει το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» του ξενοδοχείου Caesars Palace, μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο» λέει στο βίντεο, προσθέτωντας ότι ντρέπεται αλλά διευκρινίζοντας ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται λόγω «καθυστερήσεων και της Covid-19» θα πραγματοποιηθούν.

«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από Covid-19 και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω το σόου. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που συνέβη την τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε», εξήγησε η τραγουδίστρια κλαίγοντας και υποσχέθηκε πως για όσες συναυλίες αναβληθούν θα υπάρξουν νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα συναυλιών Las Vegas Weekends with Adele ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.