Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
loulis_ok
Lifestyle

Χρήστος Λούλης: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι, υπήρξα πολύ αλαζόνας»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε για το σποτ «Μένουμε σπίτι», αλλά και για το ΣΕΗ.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega και αναφέρθηκε αρχικά στην παράσταση «Ο θείος Βάνιας», η οποία ακυρώθηκε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού. «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα. Ωστόσο, εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο ηθοποιος αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε «καβαλήσει το καλάμι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα πολύ αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα όμως. Άλλοτε εύκολα, άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρότερος, χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, είτε με καλό, είτε με κακό τρόπο». Τέλος, μίλησε για την κριτική που δέχτηκε για το σποτ που έκανε για το «Μένουμε σπίτι».

«Δέχθηκα δριμεία κριτική από τους συναδέλφους μου για το σποτ του "Μένουμε Σπίτι". Με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Ούτε το ΣΕΗ δεν με στήριξε, αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι καν μέλος. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στο ΣΕΗ δεν δούλευαν καν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι ακόμα και να γραφτώ», είπε κλείνοντας.

Όσον αφορά στη Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα μυαλά τα τωρινά το μετάνιωσα, δεν θα έπρεπε να τα έχω πει αυτά τα πράγματα γιατί δεν ήταν και δουλειά μου. Τι με ένοιαζε να πω για τη Ζέτα, γιατί έπρεπε να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση; Τότε έκανα τη βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».